Αφιέρωμα της Αργεντινής στον ακραίο του ΟΦΗ Λουτσιάνο Κότο: “Μου παρουσιάστηκε μοναδική ευκαιρία”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ιστοσελίδα surenio.com.ar φιλοξενεί δηλώσεις του Αργεντινού ακραίου του ΟΦΗ που ήρθε στην Κρήτη πριν από λίγες ημέρες αντικαθιστώντας τον συμπατριώτη του Λαπέρα.

Ο Λουτσιάνο Κότο έκανε ντεμπούτο στην Volley League με την φανέλα του ΟΦΗ στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό και χαρακτήρισε μοναδική ευκαιρία την πρόταση του συλλόγου για να έρθει στο Ηράκλειο. Ο ίδιος μίλησε στην ιστοσελίδα surenio.com.ar για το πως προέκυψε η πρόταση του ΟΦΗ αλλά και τις πρώτες εντυπώσεις του από την Κρήτη και το Ηράκλειο.

“Ευτυχώς τα πήγα πολύ καλά, ήμουν βασικός και δεν βγήκα ποτέ. Ο προπονητής μου έδειξε εμπιστοσύνη από την πρώτη στιγμή και πιστεύω πως ανταποκρίθηκα. Παίξαμε κόντρα στον πρωταθλητή, στα δύο πρώτα σετ δεν υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά, στο τέλος του τρίτου τραυματίστηκε ο κεντρικός μας, μπήκε ο αναπληρωματικός και εκεί έγινε η διαφορά. Όμως αν και ήταν πρεμιέρα η παρουσία μας ήταν αρκετά καλή” είπε για την πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό και συνέχισε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: “Νιώθω πολύ καλά, δούλεψα αρκετά στο Μπουένος Άιρες όταν πήρα την απόφαση να μην συνεχίσω στην Μπάνφιλντ ξεκίνησα να ψάχνω μια ομάδα για την επόμενη σεζόν και δούλευα στην φυσική κατάσταση. Είχα συμφωνήσει με την Σαν Χουάν μέχρι που ήρθε η πρόταση ξαφνικά από την Ελλάδα και αποφάσισα να πάω στον ΟΦΗ. Μίλησα με τους ανθρώπους της Σαν Χουάν, δεν υπήρχε πρόβλημα από την πλευρά τους γιατί μου παρουσιάστηκε μια μοναδική ευκαιρία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook