Δεληκώστας: «Μας ενδιαφέρει το ντέρμπι με τη Βέροια – πλήγμα ο τραυματισμός του Ράντι»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο τεχνικός του ΟΦΗ στάθηκε στον τραυματισμό του Ράντι στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο διαγώνιος του ΟΦΗ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το League Cup και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη για το ντέρμπι με τη Βέροια.

Όσα είπε ο Κώστας Δεληκώστας μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην κάμερα του SDNA:

Για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό: «Στα ματς με τον Παναθηναϊκό θέλαμε να δείξουμε ότι έχουμε βελτιωθεί, σίγουρα αυτό στην ψυχολογία μας μετράει, όμως δεν είναι κάτι το αξιόλογο. Το ματς που μας ενδιαφέρει είναι εκείνο του Σαββάτου με τη Βέροια. Είμαστε στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, κερδίσαμε την Κηφισιά 3-2, θέλουμε να κερδίσουμε και τη Βέροια».

Για τον τραυματισμό του Ράντι Ντεβέσε: «Αυτή τη στιγμή όμως είναι αμφίβολο το εάν θα παίξει ο Ράντι. Δεν ξέρω σε τι βαθμό είναι ο τραυματισμός του. Αυτό που παίρνουμε από το ματς είναι ότι σταθήκαμε καλά στο δεύτερο και στο τρίτο σετ με τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό έχει λίγη σημασία για εμάς. Το δύσκολο για εμάς είναι ότι τραυματίστηκε ο καλύτερός μας επιθετικός και έχουμε ντέρμπι το Σάββατο».

Σχετικά με την βελτίωση του ΟΦΗ: «Νομίζω ότι βελτιώνεται η ομάδα μου μέρα με τη μέρα, αλλά δεν τίθεται θέμα ψυχής. Είναι θέμα τεχνογνωσίας, πόσο ξέρουν οι παίκτες, πως μπορούν να αναγνωρίσουν το αγωνιστικό επεισόδιο και να πράξουν ανάλογα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook