Δεληκώστας για Wieczorek: “Θα μας βοηθήσει και θα ανεβάσει επίπεδο τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

“Ο David Wieczorek, θα μας βοηθήσει αρκετά και θα μας ανεβάσει επίπεδο ως ομάδα”, ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ,.

Ο Αμερικανός ακραίος βρίσκεται στο Ηράκλειο και μάλιστα την Παρασκευή (14/1) έκανε και την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.”

“Κάναμε μια πολύ καλή μεταγραφή. Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου, που θα μας ανεβάσει. Είναι πολύ καλός επιθετικός” ανέφερε για τον Wieczorek, ο Κώστας Δεληκώστας.

Για το παιχνίδι, με τον Παναθηναϊκό (15/1, 5μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, αλλά και τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ο τεχνικός του ΟΦΗ, ανέφερε ότι “επέστρεψε και ο Deweese ο οποίος μας έλειψε πολύ. Θα είμαστε πολύ ανταγωνιστική ομάδα στον δεύτερο γύρο. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση. Το ποσοστό μας στην επίθεση είναι  χαμηλό. Θέλουμε να είμαστε πολύ καλύτεροι σε αυτό. Στο μπλοκ άμυνα, είμαστε πολύ καλοί. Στο σέρβις και στην επίθεση πρέπει να ανέβουμε, για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι δύσκολο να μπούμε στην εξάδα, αλλά τουλάχιστον να μείνουμε στην κατηγορία”.

*O Kώστας Δεληκώστας θα αποφασίσει λίγο πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, το αν θα χρησιμοποιήσει τον David Wieczorek.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook