Κρίσιμο ντέρμπι παραμονής κόντρα στην Κηφισιά

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται από την Κηφισιά (17:00) σε ένα πολύ κρίσιμο ντέρμπι για την παραμονή του στην Volley League.

Σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να καίγονται για τους βαθμούς της νίκης, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την Κηφισιά στο Ζηρίνειο για την 10η αγωνιστική της Volley League. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι ΕSAP Volley League ΤV. Διαιτητές του αγώνα έχουν οριστεί οι Μυλωνάκης, Μουλά Λ..

Ο ΟΦΗ θέλει πολύ τη νίκη στο παιχνίδι για να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας όπου βρίσκεται με 2 βαθμούς. Θυμίζουμε ότι η μοναδική νίκη που έχει ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της φετινής σεζόν είναι με 3-2 σετ επί της Κηφισιά στο ΒΑΚ. Στη μάχη για τη νίκη, ο Κώστας Δεληκώστας θα έχει ένα σημαντικό “‘εργαλείο” στη διάθεσή του, καθώς ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο νεοαποκτηθέντας Αμερικανός ακραίος David Wieczorek που πρόκειται να δώσει σημαντικές λύσεις.

Ο ακραίος του ΟΦΗ, Χρήστος Σαλταφερίδης και ο κεντρικος της ομάδας Παρασκευάς Τσέλιος, μίλησαν στο επίσημο κανάλι του ΟΦΗ για την αναμέτρηση.

Ο Χρήστος Σαλταφερίδης, ανέφερε ότι «πηγαίνουμε στον αγώνα με πολύ θετική διάθεση. Είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερης σημασίας, που το θέλουμε πολύ. Ευελπιστούμε να είμαστε εμείς οι νικητές».

Ενώ ο Παρασκευάς Τσέλιος, είπε ότι «είναι ένα παιχνίδι στο οποίο χρειαζόμαστε τη νίκη. Η Κηφισιά είναι μια ομάδα στα μέτρα μας. Είναι ένα απο τα παιχνίδια που θέλουμε να χτυπήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι. Εύχομαι να μπορέσουμε να πάρουμε το τρίποντο. Έχει έρθει και ο νέος ξένος ο ακραίος, που σε καλή κατάσταση και είναι καλός παίκτης. Νομίζω θα μας βοηθήσει να πάμε καλύτερα».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook