Βαϊόπουλος: “Χρωστάμε στους εαυτούς μας μια μεγάλη νίκη”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

«Χρωστάμε στους εαυτούς μας μια μεγάλη νίκη» τονίζει ο καλύτερος μπλοκέρ του ΟΦΗ, Βαγγέλης Βαϊόπουλος, σε συνέντευξη του, στο match programme του αγώνα ΟΦΗ-Φοίνικας ONEX Σύρου (Σάββατο 5/2, 5.15μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Ο 25χρονος κεντρικός του ΟΦΗ, αναφέρθηκε στην προσπάθεια του ΟΦΗ στην 3η του χρονιά στα σαλόνια του Ελληνικού βόλει, τη σιγουριά για την παραμονή, αλλά και για την επιθυμία του να μείνει και του χρόνου στον ΟΦΗ, μάλιστα ανέφερε ότι ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, για τις εξαιρετικές συνθήκες που έχει βρεί στο συλλογο, αλλά και τη δυνατότητα να κοιτάξει πιο ψηλά, τα επόμενα χρόνια, ο μοναδικός εκπρόσωπος της Κρήτης, στη μεγάλη κατηγορία.

-Για το διπλό του ΟΦΗ στη Βέροια:

«Το θέλαμε πολύ το διπλό και τους τρείς ποντους. Η ομαδα είναι πλήρης και το καταφέραμε και άνετα μπορώ να πω».

-Για το αν ειναι διαφορετική ομάδα πλέον ο ΟΦΗ μετά την επιστροφή απο τους τραυματισμούς και την προσθήκη του Αμερικάνου ακραίο David Wieczorek:

«Δυστυχώς βασανιστήκαμε απο τραυματισμούς και η βαθμολογική μας θέση είναι πλασματική. Τώρα είμαστε όλοι καλά, πήραμε και ένα ακόμη αξιόλογο παίκτη και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Αν δεν είχαμε τα προβλήματα η ομάδα θα ήταν στην εξάδα. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστα και να είμαστε υγιείς».

-Για τους στόχους του ΟΦΗ στα επόμενα παιχνίδια:

«Δεν θα έχουμε θέμα με τη σωτηρία. Αν έχουμε τη υγειά μας, δεν θα έχουμε κανένα θέμα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για την εξάδα. Θέλουμε να αποφύγουμε τα πλέι-οφ”.

-Για το παιχνίδι με τον Φοίνικα ONEX Σύρου:

“Κυνηγάμε μια μεγάλη νίκη. Το χρωστάμε στον εαυτό μας. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε το Σάββατο με τη Σύρο, γιατί όχι. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Ξέρουμε με ποιον παίζουμε. Είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, που παλεύει για τον τίτλο. Θα το παλέψουμε και θα δώσουμε 100%”.

Για την επιλογή του να έρθει στον ΟΦΗ:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον ΟΦΗ, μετά απο 2 χρόνια στο εξωτερικό. Η ομάδα και οι παροχές είναι όλα εξαιρετικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στην Ελλάδα και στην Κρήτη για τον ΟΦΗ. Εχω όψιόν και για του χρόνου με την ομάδα. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις. Θα ήθελα να μείνω».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook