Στεφανίδης: “Θα παλέψουμε το παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ θα παλέψει το παιχνίδι με τον Φοίνικα ONEX Σύρου, δήλωσε ο πασαδόρος του ΟΦΗ Αγγελος Στεφανίδης για την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση του Σαββάτου (4/2, 5μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου για την 12η αγωνιστική της Volley League.

Οπως δήλωσε ο Στεφανίδης στο επίσημο κανάλι της ομάδας βόλει του ΟΦΗ στο YouTube “την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε μια σημαντική νίκη επί του Φίλιππο Βέροιας. Η ομάδα ανέβηκε ψυχολογικά. Τώρα με την ομάδα της Σύρου, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι μπορούμε».

Ο πασαδόρος του ΟΦΗ, αναφέρθηκε και στην παρουσία του Αμερικανού ακραίου Βίτσορεκ, που έχει ανεβάσει τον ΟΦΗ, στα τελευταία παιχνίδια. Οπως είπε «ο Βίτσορεκ είναι μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας. Βελτιώνεται συνεχώς και προσφέρει σημαντικά πράγματα στην ομάδα και μας έχει ανεβάσει επίπεδο».

*Το ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή Ηρακλείου ΔΕΔΔΕΗ, Παύλο Βαρδουλάκη, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα για τη επιδιόρθωση της βλάβης στην ηλεκτροδότηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook