Θέλει τη νίκη που θα κάνει τη διαφορά

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ υποδέχεται έναν εκ των διεκδικητών του τίτλου στη Volley League, Φοίνικα Σύρου (17:00), σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για την 12η αγωνιστική.

Ο ΟΦΗ πήρε την πολύ σημαντική νίκη που χρειαζόταν στη Βέροια επί του Φιλίππου, φτάνοντας τους έξι βαθμούς και σήμερα (05/02, 17:00) καλείται να κάνει την υπέρβαση και να επικρατήσει του Φοίνικα Σύρου, που μεταξύ άλλων διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο κεντρικός του ΟΦΗ Βαγγέλης Βαϊόπουλος τόνισε: «Κυνηγάμε μια μεγάλη νίκη. Το χρωστάμε στον εαυτό μας. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε το Σάββατο με τη Σύρο, γιατί όχι. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Ξέρουμε με ποιον παίζουμε. Είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου, που παλεύει για τον τίτλο. Θα το παλέψουμε και θα δώσουμε 100%».

Θυμίζουμε τι ισχύει για την είσοδο στο γυμναστήριο:

«Το ΤΑΑ ΟΦΗ βόλει, ενημερώνει τους φιλάθλους, ότι και αυτό το παιχνίδι θα γίνει με το καθεστώς του 10% χωρητικότητας, του κλειστού γυμναστηρίου.

Η παρουσία του κόσμου, θα είναι περιορισμένη και προτεραιότητα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και κάρτας μέλους του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, οι οποίοι ωστόσο θα πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο, στις 4μμ ή να δηλώσουν την παρουσία τους στο 2810-311525, στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνει με ονομαστική λίστα και μόλις συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος απο το νόμο αριθμός ατόμων στο γυμναστήριο, δεν θα υπάρχει δυνατότητα εισόδου, σε αυτό για κανένα.

Στο παιχνίδι ΟΦΗ-Φοίνικας Σύρου, δεν θα ισχύσει καμία άλλη κάρτα ελευθέρας εισόδου.

Έχει εκδοθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο 2810-311525 ή να τα προμηθευτούν μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου.

Η ομάδα μας, που δείχνει στα τελευταία παιχνίδια το πραγματικό της αγωνιστικό πρόσωπο, θα προσπαθήσει να κάνει και αυτό το παιχνίδι, μια διαφήμιση του βόλεϊ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook