Δεληκώστας: “Μας ενδιαφέρει το κύπελλο”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

“Μας ενδιαφέρει ο θεσμός του Κυπέλλου. Θα κυνηγήσουμε τη διάκριση” τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας για την διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος βόλει, στην οποία θα συμμετάσχει η κρητική ομάδα.

Όπως ενημέρωσε και επίσημα, η Ομοσπονδία του βόλει (ΕΟΠΕ), η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή (11/2, 1μμ) και στην Γ’ φάση θα συμμετάσχουν ομάδες της Volley League και εκείνες που έχουν  προκριθεί από τις χαμηλότερες κατηγορίες.

Στο μεταξύ, ο ΟΦΗ, κορυφώνει την προετοιμασία του, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει την Παρασκευή (11/2, 6μμ) στη Θεσσαλονίκη.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει αεροπορικώς την Παρασκευή το πρωί για την συμπρωτεύουσα και θα επιστρέψει με τον ίδιο τρόπο μετά το παιχνίδι.

Στα δυο τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου, με ΠΑΟΚ (εκτός) και Μίλωνα (εντός) στόχος του ΟΦΗ, είναι να διατηρήσει το καλό αγωνιστικό πρόσωπο, που έχει δείξει στα τελευταία παιχνίδια με Κηφισιά, Φίλιππο Βέροιας και Φοίνικα ONEX Σύρου και να προετοιμαστεί για τα πλέι-άουτ στα οποία και θα επιδιώξει την παραμονή της ομάδας για 3η συνεχόμενη σεζόν στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει.

Πάνω σε αυτό, υπάρχει αισιοδοξία ότι ο ΟΦΗ, αν υπάρχει υγεία στην ομάδα, θα τα καταφέρει, καθώς αυτήν την εποχή, παίζει το καλύτερο βόλει της φετινής σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook