Κάλλας: “Ο ΟΦΗ θα είναι και του χρόνου στην Volley League”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά απο τρία χρόνια παρουσίας σε Γερμανία (Λειψία) και Δανία (hvidovre), ο 28χρονος ακραίος του ΟΦΗ, Πέτρος Κάλλας, ήρθε στον ΟΦΗ και την Κρήτη και όπως τονίζει στο match programme του αγώνα ΟΦΗ-Μίλων, δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή του.

«Ο ΟΦΗ είναι μια εξαιρετική ομάδα και αποτελεί καλή περίπτωση για κάθε επαγγελματία αθλητή», τονίζει.

Σε σχέση με την ζωή στο εξωτερικό, λέει πως «δεν είναι εύκολο να παίζεις στο εξωτερικό. Η ζωή είναι διαφορετική. Γύρισα στην Ελλάδα για τον ΟΦΗ και χαίρομαι για αυτό».

Για τις ομορφιές της Κρήτης, λέει ότι «είναι υπέροχο μέρος. Λόγω προπονήσεων δεν έχουμε πολύ χρόνο και ενέργεια για να ζήσουμε το νησί, όπως θα θέλαμε. Κάνουμε διπλές προπονήσεις και δεν υπάρχει χρόνος και ενέργεια. Αλλά και απο αυτά που ζούμε απο την καθημερινότητα, απο τις βόλτες στο κέντρο, είναι φανταστικά».

Οσο για το φαγητό, ο ίδιος μιλάει για την …αδυναμία του. «Αν δεν δοκιμάσεις το αντικριστό της Κρήτης, δεν ξέρεις τι χάνεις».

Ο Κάλλας στέκεται στην σκληρή δουλειά που γίνεται, στον ΟΦΗ με τον προπονητή Κώστα Δεληκώστα. Και όπως λέει «το σήμα κατατεθέν της φετινής χρονιάς είναι η δουλειά, η προπόνηση και η ατομική βελτίωση. Εχω βελτιωθεί πολύ ατομικά και αυτό έχει να κάνει με τον προπονητή και τη δουλειά που έχουμε κάνει, όλο αυτόν τον καιρό».

Για το τι έφταιξε και έμεινε ο ΟΦΗ χαμηλά στη βαθμολογία, είπε ότι «είχαμε δύσκολη χρονιά με τραυματισμούς σε λάθος τάιμινγκ. Χάσαμε δυο σημαντικούς παίκτες τον Βαγγέλη (Βαϊόπουλο) και τον Randy (Deweese). H ομάδα στον δεύτερο γύρο με την προσθήκη και του Dave (Wieczorek), παίζει αυτό που πραγματικά μπορεί και βλέπετε την πραγματική μας εικόνα».

Για το αν θα καταφέρει ο ΟΦΗ να εξασφαλίσει την παραμονή του, τονίζει ότι «το έχω ξαναπεί. Είμαι κατηγορηματικός αε αυτό. Η ομάδα θα σωθεί και το λέω με σιγουριά. Θα είμαστε και του χρόνου στην μεγάλη κατηγορία».

Ενώ για το αν θα ήθελε να μείνει και του χρόνου στον ΟΦΗ, λέει πως «δεν έχουμε μιλήσει ακόμη, με τη διοίκηση. Θα ήθελα να μείνω στην ομάδα. Μου αρέσει η δουλειά που γίνεται και η οργάνωση της ομάδας».

Ο Πέτρος Κάλλας, (23/7/1994, 1μ90) αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.

Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στο εξωτερικό σε Γερμανία (Λειψία) και Δανία (hvidovre). Στο παρελθόν, έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Παναθηναϊκό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook