Στην Σκύδρα ο ΟΦΗ για τη νίκη – πρόκριση επί του Αριστοτέλη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, θέλει το βόλει του ΟΦΗ, που αγωνίζεται την Τετάρτη (23/2, 7.30μμ) στη Σκύδρα με την ομάδα του Αριστοτέλη, για την Γ’ φάση της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ και κρύβει παγίδες για τον ΟΦΗ, απέναντι σε ένα αντίπαλο που αγωνίζεται στην Pre League, αλλά έχει ρόστερ Α1, σύμφωνα με τον προπονητή του ΟΦΗ Κώστα Δεληκώστα.

Οπως τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ «η Σκύδρα έχει ίσως και μεγαλύτερο μπάτζετ απο εμάς. Εχει παίκτες Α1 και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό να περάσουμε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου. Αν περάσουμε μπορεί με μια καλή κλήρωση να κάνουμε μια επιτυχία. Τα πιο σοβαρά για μας είναι τα πλει-άουτ με τη Βέροια, πρέπει να κάνουμε και 4 νίκες. Βλέπουμε όμως και το Κύπελλο, παίζουμε με ένα άξιο αντίπαλο και θέλουμε να κερδίσουμε».

Ο κεντρικός του ΟΦΗ Βαγγέλης Βαϊόπουλος ανέφερε για το παιχνίδι, ότι «είναι μια ομάδα καλή με έμπειρους παίκτες απο Α1. Θα πάμε εκεί να κερδίσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Ενώ ο Παρασκευάς Τσέλιος τόνισε με τη σειρά του, πως «θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με μια καλή ομάδα της Pre League. Θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στον δεύτερο γύρο».

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχώρησε αεροπορικώς την Τρίτη (22/2) για την Θεσσαλονίκη και απο εκεί θα μεταβεί οδικώς για τη Σκύδρα, για το παιχνίδι. Θα επιστρέψει στο Ηράκλειο, την Πέμπτη (24/2) το πρωί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook