Φαβορί η Καρδίτσα για την διεξαγωγή του Final Four ανδρών στο βόλεϊ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η Καρδίτσα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να φιλοξενήσει το Final-4 του Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθεί 1-2 Απριλίου. Ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Σάμος, ενώ αναμένεται να μπουν στο παιχνίδι και άλλες πόλεις.

Στις 11 και 12 Μαρτίου η καρδιά του γυναικείου βόλεϊ θα χτυπήσει στο Ηράκλειο με την διεξαγωγή του Final-4 του Κυπέλλου. Στους άνδρες σήμερα Δευτέρα διεξήχθη η κλήρωση των προημιτελικών, από την οποία ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα, ενώ ο τίτλος θα διεκδικηθεί το διήμερο 1-2 Απριλίου.

Όσον αφορά τον τόπο που θα φιλοξενήσει την αντίστοιχη διοργάνωση των ανδρών, ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση. Φαβορί είναι η Καρδίτσα με την πόλη της Θεσσαλίας να δείχνει την διάθεση να αναλάβει μια μεγάλη διοργάνωση που αν κρίνουμε από την κλήρωση είναι εξαιρετικά πιθανό να έχει τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και έναν εκ των Παναθηναϊκού και Φοίνικα. Σε απλά ελληνικά, τις τρεις από τις τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν και για το πρωτάθλημα.

Η Καρδίτσα ωστόσο δεν είναι η μοναδική πόλη που θέλει την διοργάνωση, καθώς ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Σάμος, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο όσο περνάνε οι ημέρες και άλλες πόλεις να θελήσουν μια διοργάνωση που ξαναλέμε πως θα έχει τις τρεις από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της φετινής (και όχι μόνο) χρονιάς στο ανδρικό βόλεϊ της χώρας μας.

gazzeta.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook