Video | Τα παιχνίδια της χρονιάς για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ παίζει τους κόπους μιας χρονιάς στα play-out με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας, για την παραμονή Volley League, με πρώτο παιχνίδι την Τετάρτη (16/3, 8μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Ο κεντρικός του ΟΦΗ Βαγγέλης Βαϊόπουλος και ο ακραίος του ΟΦΗ, Πέτρος Κάλλας, μίλησαν στο επίσημο κανάλι του ΟΦΗ, για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας, στους κρίσιμους αγώνες που έρχονται.

Ο Βαγγέλης Βαϊόπουλος, ανέφερε ότι «ξεκινάμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς. Μετά το Κύπελλο, όπου όλοι απογοητευτήκαμε με την κατάληξη, προχωράμε παρακάτω. Τώρα είναι τα πιο σημαντικά ματς για μας, που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Παίζουμε με τη Βέροια. Δεν κοιτάζουμε τον αντίπαλο. Κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα. Πρέπει είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες».

Με τη σειρά του, ο ακραίος του ΟΦΗ, Πέτρος Κάλλας, τόνισε πως «μετά την αποτυχία του Κυπέλλου, δεν είναι ώρα για απογοητεύσεις. Οτι έγινε, έγινε. Εχουμε επιστρέψει και πάμε για το πιο σημαντικό στόχο της χρονιάς, η ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Αυτό θα γίνει και είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό».

Ολα τα παιχνίδια θα γίνουν στο Ηράκλειο, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, με γηπεδούχο τον ΟΦΗ και στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο με τυπικά γηπεδούχο την ομάδα της Βέροιας.

Η ομάδα που θα συμπληρώσει 4 νίκες, θα μείνει στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα αγώνων:

Τετάρτη 16.03.2022 20:00 ΒΑΚ ΟΦΗ – Φίλιππος Βέροιας

Παρασκευή 18.03.2022 20:00 ΒΑΚ ΟΦΗ – Φίλιππος Βέροιας

Κυριακή 20.03.2022 20:00 Λίντο Φίλιππος Βέροιας – ΟΦΗ

Τρίτη 22.03.2022 14:00 Λίντο Φίλιππος Βέροιας – ΟΦΗ

Πέμπτη 24.03.2022 20:00 ΒΑΚ ΟΦΗ – Φίλιππος Βέροιας.

Δείτε ΕΔΩ το VIDEO με τις δηλώσεις:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook