Φουλ για άνοδο στην Α2 τα κορίτσια βόλεϊ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δυο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος Κρήτης, η γυναικεία ομάδα βόλει του ΟΦΗ, είναι αγκαλιά με την πρώτη θέση και την πρόκριση στους τελικούς, όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο.

Η ομάδα του Νίκου Προύφα, έκανε το 12Χ12, κερδίζοντας στην Μεσαρά με 2-3 σετ, μετά απο ένα δυνατό παιχνίδι, που κριθηκε στο ται-μπρέικ( 25-19/10-25/12-25/25-23/7-15).

Ο ΟΦΗ έχει δυο ακόμη παιχνίδια στην έδρα του, με τις ομάδες των Χανίων (ΣΦΠ και Κύδωνα) και μετά θα ετοιμαστεί για την τελική φάση, στην οποία θα αναμετρηθούν οι δυο πρώτοι, σε δυο αναμετρήσεις, με τον πρωταθλητή να κρίνεται στις νίκες και τα σετ.

Στη συνέχεια, η πρωταθλήτρια ομάδα Κρήτης, θα δώσει αγώνες μπαράζ με 5 ομάδες απο άλλες περιοχές της Ελλάδας (πρωταθλητές απο Αθήνα, Πελοπόννησο, Νησιά) για την άνοδο στην Α2, που είναι και ο φετινός στόχος του ΟΦΗ.

Για το παιχνίδι με τη Μεσαρά και τη δύσκολη νίκη του ΟΦΗ, ο προπονητής Νίκος Προύφας, ανέφερε οτι «κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε την πορεία μας. Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για την πολύ καλή εμφάνιση, αλλά και στα δικά μας κορίτσια για το μεγάλο σερί που τρέχουν και την πορεία που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Συνεχίζουμε δυνατά για το στόχο μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook