“Αγκαλιά” με το πρωτάθλημα Κρήτης οι γυναίκες του ΟΦΗ στο βόλεϊ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το πρώτο μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης, έκανε η γυναικεία ομάδα βόλει του ΟΦΗ, που στον πρώτο τελικό κέρδισε με 3-0 τον Πήγασο και χρειάζεται μόνο ένα σετ στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει την επόμενη Κυριακή (17/4) στο Λίντο, για να κατακτήσει τον τίτλο και να συνεχίσει στα μπαράζ ανόδου, για την άνοδο στην Α2!

Η ομάδα του Νίκου Προύφα, ήταν ανώτερη και στα τρία σετ στο παιχνίδι και κατάφερε να διατηρήσει το αήττητό της, στη φετινή σεζόν.

Όπως ανέφερε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του ΟΦΗ “πήραμε ένα ισχυρό προβάδισμα, για το δεύτερο παιχνίδι και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια. Μένει ένα ακόμη ματς και θέλω να είμαστε το ίδιο σοβαροί και πειθαρχημένοι, ώστε να ολοκληρώσουμε τον πρώτο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης και μετά να δούμε τα μπαράζ ανόδου. Πριν απο όλα αυτά, υπάρχει όμως ένα ακόμη παιχνίδι με τον Πήγασο, που είναι αξιόλογη ομάδα”.

Ο πρώτος τελικός έγινε σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, με την παρουσία αρκετών παιδιών απο τα τμήματα υποδομής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ.

  • Τα σετ: 25-13, 25-17, 25-8.

Δείτε όλο το παιχνίδι που μεταδόθηκε σε LIVE STREAMING απο το επίσημο κανάλι της ομάδας βόλει του ΟΦΗ στο Youtube:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook