Προύφας: “Τίτλος στον ΟΦΗ και μπαράζ ανόδου στην Α2”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

«Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να ετοιμαστούμε για τα μπαράζ ανόδου στην Α2» δήλωσε ο προπονητης της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, στο επίσημο κανάλι της ομάδας, μετά τη νίκη με 3-0 επί του Πήγασου στον πρώτο τελικό που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου και βρήκε νικητή τον ΟΦΗ με 3-0 σετ.

Πλέον ο ΟΦΗ χρειάζεται ένα σετ στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στο Λίντο, για να στεφθεί πρωταθλητής.

Όπως ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ «κάναμε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι απο το αποτέλεσμα, γιατί μας δίνει ένα ισχυρό προβάδισμα, για το επόμενο παιχνίδι. Ο πρώτος μας στόχος ήταν απο την αρχή να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και μετά να ετοιμαστούμε για τα μπαράζ ανόδου στην Α2. Είμαστε σε καλό δρόμο. Κάποιες στιγμές παίζουμε πολύ καλό βόλει. Αντιμετωπίσαμε ένα αξιόλογο αντίπαλο,με τον οποίο όλα τα παιχνίδια φέτος, ήταν ντέρμπι. Θέλουμε στο επόμενο παιχνίδι να τελειώσουμε με τον τίτλο και να ετοιμαστούμε ήσυχα και απρόσκοπτα για τα μπαράζ. Τα κορίτσια είναι σε καλή κατάσταση και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια στην προπόνηση».

Η πασαδόρος του ΟΦΗ και αρχηγός της ομάδας Αθηνά Γεωργόπουλου, ανέφερε ότι «είχαμε προετοιμαστεί ανάλογα για το παιχνίδι. Δεν παίξαμε δυο αγωνιστικές, καθώς δυο ομάδες απο τα Χανιά, δεν ήρθαν. Ημασταν εκτός αγωνιστικού ρυθμού, αλλά είχαμε πολύ όρεξη. Απο το καλοκαίρι που ήρθαμε στην ομάδα, ετοιμαζόμαστε για αυτούς τους τελικούς. Δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση και ήταν θέμα χρόνου να έρθει αυτό και στο παιχνίδι. Μπορώ να πω ότι λυτρωθήκαμε. Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι. Το αντιμετωπίζουμε σαν να είμαστε στο 0-0 και πάμε να κάνουμε ακριβώς το ίδιο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook