Με… άρωμα ΟΦΗ τα τελικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Αρωμα ΟΦΗ έχουν και φέτος, τα τελικά του κυρίως ταμπλό της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπίτς βόλεϊ που γίνεται το Σαββατοκύριακο στον Άγιο Νικόλαο (29-31/07).

Τα τρομερά κορίτσια του ΟΦΗ, η Αθηνά Γεωργοπούλου και η Ροδάνθη Μαριάτου, είναι στην τελική 8αδα και πάνε στα τελικά, για το καλύτερο. Γιατί όχι και για ένα μετάλλιο, όπως λέει η Ροδάνθη Μαριάτου, η οποία βάζει ψηλά τον πήχη!

«Πέρσι, πήραμε την 7η θέση, φέτος πάμε για το μετάλλιο. Αν βγάλουμε αυτά που μπορούμε πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» μας λέει η αθλήτρια του ΟΦΗ και συνεχίζει.

«Η αλήθεια είναι ότι αυτή η χρονιά, ήταν πιο δύσκολη από την περσινή. Για αυτό και η χαρά και ο ενθουσιασμός, είναι μεγαλύτερος φέτος, από πέρσι. Καταβάλαμε τιτάνια προσπάθεια φέτος. Κάναμε διπλά και τριπλά ταξίδια. Είμαστε από νησί και δεν είναι εύκολο. Ευχαριστούμε όσους μας στήριξαν και εύχομαι να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους».

Η Αθηνά Γεωργοπούλου, τονίζει με την σειρά της, για την μεγάλη πρόκληση των τελικών. «Είμαστε πολύ χαρούμενες που τα καταφέραμε. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να βρεθούμε εδώ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Τα κορίτσια του ΟΦΗ, πέρασαν στα τελικά, αφού απέκλεισαν στην προκριματική φάση , στο πρώτο τους παιχνίδι νίκησαν την Σοφία Κατσικά και την Αναστασία Σιρίνινα με 2-1 (21-11, 15-21, 16-14) σετ και στον αγώνα πρόκρισης απέναντι στις Ευανθία Λάβδα και Ελένη Χατζή νίκησαν με 2-0 (21-09, 21-19) σετ.

Oι Γεωργοπούλου-Μαριάτου συγκέντρωσαν 1036,75 βαθμούς και πέρασαν ως 6ες στην τελική φάση.

Η τελική οκτάδα των γυναικών που θα διεκδικήσει τον τίτλο στον Αγιο Νικόλαο:

1. Ηλέκτρα Αγριοδήμου, Δήμητρα Καραγκούνη 1629 βαθμούς
2. Διονυσία Μάτιου, Ελένη Χαντζή 1534,5 βαθμούς
3. Βασιλική Ματιάδη, Ιωάννα Παρισάκη 1367,5 βαθμούς
4. Ιφιγένεια Σαμπάτη, Χρυσάνθη Χριστοδούλου 1343,75 βαθμούς
5. Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη 1336 βαθμούς
6. Αθηνά Γεωργοπούλου, Ροδάνθη Μαριάτου 1036,75 βαθμούς
7. Πηγιάννα Μεθενίτη, Ελισάβετ Τριανταφυλλίδη 992,5 βαθμούς
8. Μυρτώ Καλαμαρίδου, Δήμητρα Μαναβή 712,5 βαθμούς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook