Πρεμιέρα στην Volley League κόντρα στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πολύ δυνατό παιχνίδι δίνει για την 1η αγωνιστική της Volley League ανδρών ο ΟΦΗ, που υποδέχεται σήμερα (23/10) τον Παναθηναϊκό που κατέκτησε το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν.

Με την αναμέτρηση μεταξύ του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Volley League (Βαρδινογιάννειο Α.Κ., Ηράκλειο Κρήτης, 1η αγωνιστική, 23/10, 18:00, Live Streaming ESAP TV, Διαιτητές: Αγγελίδης, Τραχαλάκη).

Ο ΟΦΗ για πρώτη φορά θα εμφανιστεί με τους ξένους του οι οποίοι στο Λιγκ Καπ δεν αγωνίστηκαν επειδή δεν είχαν εγκριθεί τα συμβόλαια τους από την FIVB. Πρόκειται για τον διαγώνιο Ιγκόμπε Σικούκου από τη Μποτσουάνα που θα σηκώσει την επίθεση, τον Καναδό ακραίο Τζάρεντ Τζάρβις, τον Βραζιλιάνο ακραίο Αμπράο γνωστό και από το πέρασμα του από τον Παμβοχαϊκό, τον ΠΑΟΚ και την Κηφισιά καθώς και τον Βραζιλιάνο πασαδόρο Ενρίκε Αντάμι που λέγεται πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα της Κρήτης.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας δήλωσε: «Παίζουμε με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό και θέλω να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλω από το πρώτο παιχνίδι να δείξουμε πράγματα».

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τα εισιτήρια

Γεμίζουμε το “παλατάκι” μας και με δυνατή φωνή, βοηθάμε την ομάδα μας, που κρατάει ψηλά την ασπίδα του ΟΦΗ, στα “σαλόνια” του Ελληνικού βόλει!

*Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και θα διατίθενται έξω απο το κλειστό γυμναστήριο, δυο ώρες πριν απο την έναρξη του αγώνα.

*Θα διατίθενται ακόμη εισιτήρια διαρκείας-κάρτες ενίσχυσης- του βολει του ΟΦΗ για όλη τη σεζόν, που κοστίζουν 120 ευρώ.

O προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Το μυαλό μας πλέον είναι στο ματς με τον ΟΦΗ την πρώτη αγωνιστική και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις. Δεν μου αρέσει ποτέ να λέω μεγάλα λόγια. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι και φέτος θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι μια απαιτητική χρονιά με πέντε διοργανώσεις για εμάς και θέλουμε να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία στις εγχώριες και στις διεθνείς διοργανώσεις. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

Διαιτητές: Αγγελίδης, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Κουνδρουράκη, Κόκκας, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook