Ανταγωνιστικός αλλά ανέτοιμος ο ΟΦΗ – Ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο ΒΑΚ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε στο μέγιστο τις αδυναμίες του ΟΦΗ στην Κρήτη και πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Volley League με σκορ 3-0 σετ (19-25, 16-25, 19-25)

Οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ήταν αρκετά αποτελεσματικοί και εκμεταλλεύτηκαν στο μέγιστο τις απουσίες των Κρητικών. Έφτασαν να προηγούνται με τρεις πόντους (13-16), με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν ένα καλό επιθετικό σερί και να ισοφαρίζουν για πρώτη φορά στην αναμέτρηση (17-17).

Οι «πράσινοι», όμως, βρήκαν απάντηση στο επιθετικό σερί του ΟΦΗ και πήραν… αέρα τριών πόντων (17-20). Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν με αποτέλεσμα να κλείσουν το σετ με σκορ 19-25.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου μπήκε με παρόμοιο τρόπο στο δεύτερο σετ. Από την αρχή πήρε προβάδισμα ασφαλείας (5-11) και με πίεση στην υποδοχή του ΟΦΗ πήρε προβάδισμα με 13 πόντους (7-18).

Στη συνέχεια, οι «πράσινοι» κάπως χαλάρωσαν, με αποτέλεσμα οι Κρητικοί να μαζέψουν τη διαφορά και να χάσουν το δεύτερο σετ με αξιοπρεπές σκορ 16-25. Στο τρίτο σετ η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε για ακόμα μια φορά με τον Παναθηναϊκό να έχει τον πλήρη έλεγχο από το ξεκίνημα του φτάνοντας στην εύκολη νίκη και τον ΟΦΗ να δείχνει πως έχει δρόμο ακόμα για να είναι πανέτοιμος.

Τα σετ: 19-25, 16-25, 19-25

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook