Δεληκώστας: “Έχουμε καλή ομάδα, θα πάμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Κώστας Δεληκώστας στάθηκε στην εικόνα του ΟΦΗ και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την βελτίωση του ΟΦΗ στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ ωστόσο η εικόνα του, παρά δύο σοβαρές απουσίες, ήταν αξιοπρεπής και δημιουργεί μια αισιοδοξία για την συνέχεια.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΒΑΚ ο τεχνικός του ΟΦΗ δήλωσε:

“Βγάλαμε ωραία πράγματα στο πρώτο σετ, ήμασταν καλοί στο μπρέικ πόιντ, δηλαδή στον πόντο απο σέρβις και όχι στο παιχνίδι ανάπτυξης. Ισως ζητάμε πολλά απο τον Μπαρντακτζιάν, είναι ένα παιδί 19 ετών.Την Πέμπτη μας ήρθε ένα μέιλ να κάνουμε τεστ, τελικά ήταν για καλό, γιατί βγήκαν δυο απουσίες, ο διαγώνιος και ο πασαδόρος, που είναι σημαντικές για μας.Είμαι ευχαριστημένος απο κάποια σημεία στο μπλοκ άμυνα και δυσαρεστημενος στην διαχείριση των πόντων των ακραιων πάνω στο φιλέ. Τους παίζουμε πολύ καλύτερα αυτούς τους πόντους. Σήμερα βιαζόμασταν. Προσπαθούσαμε να κάνουμε χτυπήματα γωνίας, ενώ εμείς θέλαμε χτυπήματα βάθους.Στον δεύτερο χρόνο που είμαι εδώ, δεν έχω ξαναδεί τόσο ωραία ατμόσφαιρα.Να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι δεν θα τον απογοητεύσουμε.Εχουμε καλή ομάδα και θα πάμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια.Αν είχαμε τον διαγώνιο και τον πασαδόρο σήμερα, θα ήμασταν ανταγωνιστικοί σε όλα τα σετ.Η συνέχεια είναι το παιχνίδι με την Κηφισιά. Είμαστε κοντά και θα πάμε για τη νίκη.Ο στόχος της διοίκησης είναι η παραμονή φέτος, αλλά ο στόχος του προπονητή είναι να παίζουμε σωστα και στα όρια για να μπούμε στην εξάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook