Μεγάλο αφιέρωμα της Μποτσουάνα στον Ιγκόμπε Σικούκου: “Πήγε στα κρυστάλλινα νερά της Κρήτης”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ιστοσελίδα της πατρίδας του διεθνούς διαγώνιου του ΟΦΗ πραγματοποίησε μεγάλο αφιέρωμα στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλεϊ.

Το αφιέρωμα της ιστοσελίδας news.thevoicebw.com ξεκινάει με την διαφήμιση της Κρήτης λέγοντας πως “ο ΟΦΗ κάλεσε τον Ιγκόμπε Σικούκου και εκείνος έφυγε για το ειδυλλιακό νησί της Κρήτης που βρίσκεται στα κρυστάλλινα και καθαρά μπλε νερά της Μεσογείου” ενώ στην συνέχεια φιλοξενεί δηλώσεις του 27χρονου αθλητή του ΟΦΗ: “Ο προηγούμενος ατζέντης μου, μου μιλούσε περισσότερο για προτάσεις από την Ασία όμως σε αυτά τα πρωταθλήματα ενδιαφέρονταν περισσότερο για τα αποτελέσματα και δεν νοιάζονταν για τις ικανότητες μου. Έτσι επέλεξα έναν μάντζερ που είχε σχέσεις με την Ευρώπη επειδή εκεί είναι όλα διαφορετικά και μαθαίνεις να εξελίσσεσαι συνεχώς”.

Όσον αφορά τους στόχους του με τον ΟΦΗ υπογράμμισε ότι “για μένα τώρα είναι σημαντικό να μάθω τους συμπαίκτες μου και τους αντιπάλους όμως αυτό δεν είναι εύκολο γιατί υπάρχουν αθλητές από την Ιταλία, την Σερβία, την Βουλγαρία, την Τουρκία, την Κούβα και την Βραζιλία. Για μένα στόχος είναι να πετυχαίνω 18 πόντους ή και περισσότερους σε κάθε παιχνίδι και από εκεί και πέρα να πετύχω όσα περισσότερους προσωπικούς στόχους μπορώ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook