«Μάχη» για τον ΟΦΗ με τον Φοίνικα Σύρου στο ΒΑΚ

Eπιμέλεια:Πάνος Κατσαρός

Ο ΟΦΗ υποδέχεται σήμερα στις 17:30 τον Φοίνικα Σύρου στο ΒΑΚ, στο παιχνίδι που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Volley League.

Ο ΟΦΗ θέλει την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και θέλει να το κάνει κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Ισοβαθμεί με τον Πήγασο στους 3 βαθμούς. To παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:30 στο ΒΑΚ και θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το ESAP TV (Διαιτητές: Αγγελίδης, Τραχαλάκη).

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Κώστας Δεληκώστας έδωσε το σύνθημα της νίκης τονίζοντας πως στόχος είναι να παίξει η ομάδα του στα όρια της: “Θέλουμε να παίξουμε στα όρια με το Φοίνικα και να διεκδικήσουμε τη νίκη” τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, για την αναμέτρηση με την ομάδα της Σύρου, που θα γίνει την Κυριακή (27/11, 5.30μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου. Παίζουμε με μια ομάδα τετράδας, αλλά βλέπουμε ότι η ψαλίδα έχει μειωθεί με τις άλλες ομάδες. Θέλουμε και εμείς να διεκδικήσουμε το παιχνίδι και πιστεύω ότι αν παίξουμε στο επίπεδο μας, θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί”.

Με απόφαση του ΤΑΑ ΟΦΗ, από αυτό το παιχνίδι και για όλα μέχρι το τέλος της σεζόν, όλοι οι αθλητές του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και οι γονείς τους, θα έχουν δωρεάν είσοδο στο κλειστό γυμναστήριο στα παιχνίδια της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, στην “κερκίδα του ΟΦΗ”.

Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται 5 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, Καμίνια), ενώ θα διατίθενται και έξω από το κλειστό γυμναστήριο, δυο ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook