Δανδάλης: “Πολύ ανταγωνιστικό το φετινό πρωτάθλημα της Pre League”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

“Το πρωτάθλημα της Pre League θα είναι φέτος πολύ ανταγωνιστικό. Ολες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί” ανέφερε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ για την διπλή κλήρωση του ΟΦΗ, σε Pre League και Α2 γυναικών.

Σε ότι αφορά την κλήρωση των ανδρών, που έχουν στόχο την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, ο πρόεδρος του ΟΦΗ, ανέφερε ότι “θα παίξουμε όλοι με όλους. Θα γίνει ένα πρωτάθλημα δυο γύρων και μετά έχει πλέι-όφ, για τις θέσεις 2-5, καθώς ο πρώτος απο την κανονική διάρκεια, ανεβαίνει απευθείας στην Volley League. Εμείς θέλουμε να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Εχουμε φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα και θα ενισχυθούμε ακόμη περισσότερο”.

Οσο για το αν παραβρέθηκε στην κλήρωση…απο γούρι, καθώς είχε κάνει το ίδιο και την σεζόν 2018-19 όταν ο ΟΦΗ πανηγύρισε για πρώτη φορά την άνοδο του, στην μεγάλη κατηγορία και ακολούθησε μια διαδρομή 4 συνεχόμενων ετών στην Volley League, ανέφερε ότι “πείτε το και έτσι. Ηθελα να είμαι παρών στην διαδικασία και να δω απο κοντά καλούς φίλους απο την Ομοσπονδία”.

Οι φωτογραφίες είναι απο την κλήρωση στα γραφεία της ΕΟΠΕ, με την παρουσία του Γιάννη Δανδάλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook