Προύφας: “Τα κορίτσια του ΟΦΗ, θα είναι ομάδα που θα μάχεται για κάθε φάση”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

“Ο ΟΦΗ θα είναι μια ομάδα που θα μάχεται κάθε φάση και οι αντίπαλοι που θα έρχονται εδώ θα πρέπει να μάχονται πολύ για να μας κερδίσουν” τονίζει ο προπονητής των γυναικών του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, μετά την ιστορική νίκη με 3-1 σετ επί της Ενωσης Ιλίου, στην πρεμιέρα στην Α2 βόλεϊ.

“Δεν κρύβω την ικανοποίηση μου και τη χαρά μου για την εμφάνιση με την Ένωση Ιλίου, γιατί αυτή η νίκη θα δώσει στα κορίτσια μια μεγάλη ψυχολογική ώθηση, για το πρωτάθλημα της Α2” ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ και συμπλήρωσε “νομίζω ότι είναι το καλύτερο ξεκίνημα που θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα. Με τη νίκη αυτή τα κορίτσια εύχομαι να πιστέψουν στον εαυτό τους. Θα έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, λόγω της μικρής ηλικίας των αθλητριών μας. Είμαι όμως πολύ χαρούμενος, γιατί δείχνουμε ότι έχουμε ποιότητα και βάθος, σε μια δύσκολη χρονιά. Θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τι μπορούμε να πάρουμε απο κάθε παιχνίδι”.

Για την απόφαση της διοίκησης και του προέδρου της ομάδας Γιάννη Δανδάλη, για μια ομάδα στην Α2 με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας (18 ετών ο μέσος όρος του ΟΦΗ) και κορίτσια απο την Κρήτη, ο Νίκος Προύφας τόνισε ότι “το έχουμε συζητήσει με τη διοίκηση και θέλουμε να υποστηρίξουμε αυτό το πλάνο με παιδιά απο την Κρήτη, Αν τώρα χρειαστεί να κάνουμε κάτι περισσότερο, θα το κάνουμε”.

Για τη συνέχεια που βρίσκει τον ΟΦΗ να δίνει ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι με τον Γ.Σ. Πετρούπολης στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου (Κυριακή 29/10, 4μμ), ο Νίκος Προύφας ανέφερε ότι “δεν θέλω να πάρουν τα μυαλά μας αέρα και δεν θα πάρουν.Παίζουμε με την Πετρούπολη, μια πολύ δυνατή ομάδα, θέλουμε και πάλι τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει τα κορίτσια, γιατί τους δίνει φτερά”.

Με πολύ καλά λόγια μίλησε για τον ΟΦΗ και ο προπονητής της Ενωσης Ιλίου, Βασίλης Μανθάτης, ο οποίος ανέφερε ότι “ο ΟΦΗ έχει κορμό απο πέρσι. Γνωρίζω το Νίκο Προύφα, απο τα αναπτυξιακά και ξέρω πως δουλεύει. Συγχαρητήρια στα κορίτσια του ΟΦΗ γιατί δεν παράτησαν το παιχνίδι. Δυο φορές μας γύρισαν το σετ ανάποδα και μπράβο τους. Καλή συνέχεια και υγεία τους εύχομαι”.

Για το παιχνίδι, τόνισε ότι “το παιχνίδι κρίθηκε στον ενθουσιασμό των κοριτσιών του ΟΦΗ. Αλλά και στα πολλά εύκολα λάθη που κάναμε. Μπορεί να είμαστε έμπειρη ομάδα, αλλά είχαμε προβλήματα. Δυο αθλήτριες τώρα επέστρεψαν απο τραυματισμό και μια ακόμη απο εγκυμοσύνη. Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε το χρόνο μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook