Πρώτο διπλό για τα κορίτσια του ΟΦΗ στην Α2 – Κέρδισαν την ΑΕ Αμπελοκήπων

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Επιστροφή στις νίκες, για τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, που κέρδισαν με 0-3 σετ στο Γουδί την ΑΕ Αμπελοκήπων και πέτυχαν το πρώτο τους διπλό στην Α2 γυναικών, συνεχίζοντας με 2 νίκες, σε 3 αγώνες.

Η ομάδα του Νίκου Προύφα, αν και αγωνίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς την Εύη Πρινιωτάκη, η οποία ταλαιπωρείται απο τραυματισμό, δεν είχε κανένα πρόβλημα στο παιχνίδι, καθαρίζοντας σχετικά εύκολα και τα τρία σετ.

Επόμενος αντίπαλος, για τα κορίτσια του ΟΦΗ, η ομάδα της Αργυρούπολης, την οποία και υποδέχονται στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, για την 4η αγωνιστική της Α2, την επόμενη Κυριακή (12/11, 4μμ).

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Προύφας, αναφερόμενος στη δεύτερη φετινή νίκη των κοριτσιών του ΟΦΗ, στην Α2, ανέφερε ότι ¨το βασικό είναι ότι πήραμε το καθαρό τρίποντο που είναι το βασικό ζητούμενο. Εχουμε ξεκινήσει με 6 βαθμούς, που είναι πολύ σημαντικό, για το ξεκίνημα μας, στην κατηγορία. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για το πρώτο διπλό και συνεχίζουμε”.

Τα σετ: 21-25, 18-25, 20-25.

ΟΦΗ (Νίκος Προύφας): Καλουτσάκη, Παπουλίδου, Αραμπατζή, Αντιφιλιώτη, Βυνιχάκη, Μαριάτου, Μπελενιώτη, Παπαδάκη, Πιτσούλη, Κοζωνάκη, Βεργετάκη, Φανιουδάκη Νκ, Φανιουδάκη Ελ, Ζάλλι Κλέα.

“Πρώτο και ιστορικό διπλό, στην Α2 βόλει, για τα κορίτσια του ΟΦΗ μας, που έχουν κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στην κατηγορία με 2 νίκες, σε 3 αγώνες!

Κέρδισαν στο Γουδί την ΑΕ Αμπελοκήπων με 0-3 σετ (21-25, 18-25, 20-25) και συνεχίζουν ακάθεκτες!Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή (12/11, 4μμ) στο κλειστό του ΒΑΚ με την Αργυρούπολη!

Μπράβο κοριτσάρες!” αναφέρει στην ανάρτηση του, το ΤΑΑ ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook