O ΟΦΗ θέλει το 2Χ2 στην Ερυθραία

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Μετά τη νίκη θρίλερ επί του Πανιωνίου (3-2), στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, ο ΟΦΗ πηγαίνει για το 2Χ2, στην Ερυθραία (Σάββατο 18/11, 4μμ), με αντίπαλο τον Πανερυθραϊκό, για την 3η αγωνιστική της Pre League Ανδρών.

“Οσο παίζουμε θα γινόμαστε καλύτεροι. Μας λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός. Ψάχνουμε ακόμη τα πατήματα μας, σαν ομάδα. Πηγαίνουμε στην Ερυθραία για να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε την πορεία μας” τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αντωνιάδης.

“Με τον Πανιώνιο, πετύχαμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Έχουμε ακόμη πράγματα να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας, ειδικά στο μπλοκ. Στην επίθεση, έχουμε ποιότητα. Πήραμε όμως μια πολύτιμη νίκη και συνεχίζουμε”, προσθέτει ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Κόντρα στον Πανερυθραϊκό, ο ΟΦΗ δεν θα έχει ξανά στην διάθεση του, το Νίκο Καρατζά, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας και θα απουσιάσει.

Ο προπονητής και οι συμπαίκτες του στον ΟΦΗ, του αφιέρωσαν τη νίκη με τον Πανιώνιο, ενώ το ΤΑΑ ΟΦΗ με ανακοίνωση του, του εύχεται περαστικά και γρήγορη επιστροφή στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Την Τετάρτη (22/1) ο ΟΦΗ, ταξιδεύει για την Αλεξανδρούπολη για το εξ’ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας, με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook