Ήττα για τα κορίτσια του ΟΦΗ από τον Ηρακλή Κηφισιάς

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την ήττα με 3-0 σετ απο τον αήττητο στην Α2 γυναικών Ηρακλή Κηφισιάς, στην Αθήνα, γνώρισε η ομάδα βόλει γυναικών του ΟΦΗ, για την 5η αγωνιστική της Α2.

Τα κορίτσια του Νίκου Προύφα, κατάφεραν να είναι ανταγωνιστικές, μόνο στα δυο πρώτα σετ, απέναντι σε ένα ανώτερο αντιπαλο.

Nα σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ, αγωνίστηκε χωρίς την Ροδάνθη Μαριάτου, η οποία λόγω πένθους (έχασε τον παππού της), δεν ταξίδεψε στην Αθήνα. Το ΤΑΑ ΟΦΗ της εξέφρασε με ανακοίνωση του, τα θερμά του συλλυπητήρια.

“Συγχαρητήρια στον Ηρακλή Κηφισιάς, για τη δίκαιη νίκη του. Εμείς προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστκοί όσο μπορούσαμε, απέναντι στο φαβορί της κατηγορίας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια να βρούμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, για να πετύχουμε το στόχο μας” ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Προύφας.

Μετά το παιχνίδι στο Ζηρίνειο, τα κορίτσια του ΟΦΗ, πήγαν στην Ερυθραία για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ανδρικής ομάδας βόλει με τον Πανερυθραϊκό για την Pre League Ανδρών.

Ενώ ο προπονητής Νίκος Προύφας και οι αθλήτριες Πιτσούλη και Βεργετάκη, επέστρεψαν αεροπορικώς  αυθημερόν στην Κρήτη, για το παιχνίδι των Νεανίδων του ΟΦΗ με την ΓΕΗ (Σάββατο 18/11, 8μμ, ΒΑΚ)

Τα σετ: 25-20, 25-18, 25-13.

Διαιτητές: Σπίγγου, Γεώργας.

ΟΦΗ (Νίκος Προύφας): Καλουτσάκη, Αντιφuλιώτη, Πρινιωτάκη, Φανιουδάκη Ν., Παπαδάκη, Μπελενιώτη, Παπουλίδου, Αραμπατζή, Βεργετάκη, Κοζωνάκη, Πιτσούλη, Φανιουδάκη Ελ, Ματαλλιωτάκη

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook