Για το απόλυτο ο ΟΦΗ στην Αλεξανδρούπολη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για το 3Χ3 στην Pre League Ανδρών, θα επιδιώξει ο ΟΦΗ, που αγωνίζεται την Τετάρτη (22/11, 4μμ) με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης εκτός έδρας, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας.

Μετά τις δυο νίκες με Πανιώνιο (3-2) και Πανερυθραϊκό (0-3), ο ΟΦΗ ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη για το 3Χ3, που θα τον διατηρήσει στις πρώτες θέσεις.

“Παίζουμε με μια ιστορική ομάδα, που έχει προσφέρει πολλά στο Ελληνικό βόλεϊ. Παρά τα προβλήματα έχουν κάνει ένα καλό ξεκίνημα. Ολα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι και θα πρέπει να παίξουμε στα στάνταρ απόδοσης, που πρέπει για να κερδίσουμε” τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αντωνιάδης.

Το ευχάριστο για τον ΟΦΗ, είναι ότι οι Μάκινεν και Ρουμελιωτάκης, που ταλαιπωρήθηκαν απο ίωση τις προηγούμενες ημέρες, αλλά έσφιξαν τα δόντια και αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό (0-3 νίκη ο ΟΦΗ), αισθάνονται καλύτερα.

Στην Αλεξανδρούπολη, θα ταξιδέψει και ο Γιώργος Κουκιάς, που λόγω ασθένειας δεν ήταν στην διάθεση της ομάδας, στο παιχνίδι της Ερυθραίας.

Ξανά “απών”, θα είναι ο Νίκος Καρατζάς, που αναρρώνει μετά την επέμβαση σκωληκοειδίτιδας, στην οποία υποβλήθηκε.

Στο παιχνίδι στο Γυμναστήριο «Μ. Παρασκευόπουλος», της Αλεξανδρούπολης, διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Τονονίδης, Παπαχρήστου, και παρατηρητής ο κ. Κωστόπουλος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

1. ΑΟ Αιγιαλέων 9 (3)

2. ΟΦΗ 5 (2)

3. ΝΓΣΘ Ηρακλής 5 (3)
4. ΓΣ Πανιώνιος 4 (2)
5. ΑΣ Άρης 4 (3)
6. ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης 4 (2)
7. ΑΟ Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου 2 (2)
8. ΑΠΣ Ήφαιστος Φλώρινας 0 (2)
9. ΑΣ Πανερυθραϊκός 0 (3)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ-4η αγωνιστική

ΜΓΣ Εθνικός – ΑΠΣ Ήφαιστος

ΑΣ Πανερυθραϊκός – ΑΣ Άρης

ΑΟ Αιγιαλέων – ΑΟ Φλοίσβος

ΝΓΣ Ηρακλής – ΓΣ Πανιώνιος

ΟΦΗ – ΑΣ Κέρκης ( o Κέρκης έχει αποβληθεί απο το πρωτάθλημα).

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook