ΟΦΑΡΑ στην Αλεξανδρούπολη με επική ανατροπή και μεγάλη νίκη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε ένα παιχνίδι που είχε διάρκεια σχεδόν 2,5 ώρες, ο ΟΦΗ επικράτησε του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-2 παρότι βρέθηκε να χάνει στο τάι – μπρέικ ακόμα και με πέντε πόντους.

Ο ΟΦΗ ήταν κυρίαρχος στα δύο σετ που κέρδισε, παίρνοντας τα μάλιστα με διψήφιες διαφορές ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στέλνοντας το παιχνίδι στο πέμπτο και τελευταίο. Εκεί ο Εθνικός έδειχνε να παίρνει τη νίκη ωστόσο ο ΟΦΗ με πρωταγωνιστές τους Ρουμελιωτάκη και Μιχαΐλοβιτς έφτασε στην μεγάλη νίκη συνεχίζοντας με το απόλυτο έπειτα από τρία παιχνίδια στην Pre League.

Στο τάι – μπρέικ έγινε πραγματική μάχη με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να παίρνει προβάδισμα ακόμα και πέντε πόντων (10-5) ωστόσο ο ΟΦΗ με μια αντεπίθεση διαρκείας και τον Ρουμελιωτάκη στο σερβίς όχι μόνο αντέδρασε αλλά με μια επική αντεπίθεση πήρε και το προβάδισμα με 13-12!

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 13-13 και ο Μιχαΐλοβιτς έδωσε στον ΟΦΗ την ευκαιρία να τελειώσει το παιχνίδι! Ο Εθνικός ισοφάρισε σε 14-14 με το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση. Το παιχνίδι είχε γίνει θρίλερ με τις δύο ομάδες να εναλάσσονται στο σκορ και τον Σέρβο να σφραγίζει τη νίκη του ΟΦΗ με 17-15.

Τα σετ: 13-25, 25-21, 25-23, 12-25, 15-17

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook