Αντωνιάδης: “Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο μας με τον Ηρακλή”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η μεγάλη εκτός έδρας νίκη του ΟΦΗ, επί του Αρη (1-3) στη Θεσσαλονίκη, για την 5η αγωνιστική της Pre League Ανδρών, έφερε την κρητική ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και σκόρπισε χαμόγελα στην κρητική αποστολή.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Αντωνιάδης, μιλώντας στο ofivolleyball.gr ανέφερε για τη νίκη επί του Αρη:

“Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα. Ημασταν διαβασμένοι. Επιτέλους ήμασταν καλά, μετά απο καιρό, όπου αντιμετωπίσαμε προβλήματα απο τραυματισμούς και αρρώστιες.

Ημασταν αποφασισμένοι και πήραμε μια σημαντική νίκη για τον στόχο μας.

Συγχαρητήρια στα παιδια, είχαν όλα τα στοιχεία που έπρεπε, για να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Εχουμε τώρα μπροστά μας, ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι με τον Ηρακλή, αυτή τη φορά στο γήπεδο μας και καλούμε τον κόσμο του ΟΦΗ να έρθει στο γήπεδο και να μας βοηθήσει και σε αυτήν την σημαντική αναμέτρηση”.

Συγχαρητήρια απο τον Γιάννη Δανδάλη

Η νίκη  επί του Αρη στη Μίκρα (1-3), πανηγυρίστηκε απο παίκτες και τεχνικό επιτελείο, ενώ και ο πρόεδρος του ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, που βρέθηκε στη Μίκρα, μαζί με τον έφορο της ομάδας Μιχάλη Τεφτσή, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες, για τη μεγάλη νίκη και τους ζήτησε να συνεχίσουν το ίδιο και στο επόμενο ντέρμπι με τον Ηρακλή, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου (Σάββατο 9/12, 5μμ).

*Η αποστολή επιστρέφει στην Κρήτη, αεροπορικώς την Κυριακή το βράδυ, απο τη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook