Μεγάλο διπλό για τα κορίτσια του ΟΦΗ στο Κρητικό ντέρμπι στο Ρέθυμνο!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τα κορίτσια του ΟΦΗ, πήραν το Κρητικό ντέρμπι στο Ρέθυμνο με 1-3 (23-25, 25-21, 23-25, 21-25) στο “Μελίνα Μερκούρη” και πέτυχαν μια πολύ σημαντική νίκη, στην προσπάθεια τους για την παραμονη στην Α2 βόλεϊ γυναικών, στην πρώτη τους συμμετοχή στην ιστορία τους, στην κατηγορία.

Τα κορίτσια του Νίκου Προύφα, πήραν το πρώτο σετ (23-25), οι γηπεδούχες ισοφάρισαν (25-21), αλλά τα κορίτσια του ΟΦΗ, πήραν τα άλλα δυο σετ (23-25 και 21-25) και πανηγύρισαν το τρίποντο και την καθαρή νίκη στο Ρέθυμνο, επί του Νέου ΟΠΕΡ (1-3).

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Προύφας, ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα, ότι “είμαστε πολύ ευχαριστημένοι απο την απόδοση των κοριτσιών και το αποτέλεσμα, που είναι ένα δυνατό σκαλοπάτι για τους στοχους μας. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, αλλά και στον αντίπαλο. Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ημασταν πολύ συγκεντρωμένοι στα κρίσιμα σημεία. Εχουμε τώρα δυο δύσκολα παιχνίδια στην έδρα μας, με Ιωνικό και Ηλιούπολη, που είναι πολύ σημαντικά για τους στόχους μας”.

Να σημειωθεί, ότι, ο ΟΦΗ είχε την υποστήριξη των φιλάθλων του στο Ρέθυμνο, καθώς ναύλωσε πούλμαν, ενώ αρκετοί γονείς έδωσαν το “παρών” στο παιχνίδι και δημιούργησαν μια δυνατή κερκίδα.

Στις εξέδρες του “Μελίνα Μερκούρη” και οι Νίκος Σαατσάκης και Αλέξανδρος Καζανάκης απο την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, για να στηρίξουν τα κορίτσια του βόλεϊ και όλοι μαζί, πανηγύρισαν στο φινάλε τη σπουδαία νίκη.

Τα σετ: 23-25, 25-21, 23-25, 21-25.

ΟΦΗ (Νίκος Προύφας): Παπουλίδου, Αραμπατζή, Μαριάτου, Πρινιωτάκη, Φανιουδάκη Νικ., Μπελενιώτη, Παπαδάκη, Καλουτσάκη, Αντιφυλιώτη, Βεργετάκη, Πιτσούλη, Κοζωνάκη, Ματαλλιωτάκη, Φανιουδάκη Ελ.

Δείτε παρακάτω το παιχνίδι που μεταδόθηκε σε LIVE STREAMING.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook