Ακόμα μια μεταγραφή για το βόλεϊ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην απόκτηση του 23χρονου κεντρικού Μιχάλη Καγιαλή προχώρησε ο ΟΦΗ που ενισχύεται ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια επιστροφής του στην Volley League.

H ανακοίνωση του ΤΑΑ ΟΦΗ

Η διοίκηση της ομάδας και ο πρόεδρος Γιάννης Δανδάλης, δείχνει διατεθειμένος να κάνει ότι περνάει απο το χέρι του, για να βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία.

Αν και η μεταγραφική περίοδος ανοίγει μετά τις 15 Δεκεμβρίου, ο ΟΦΗ προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμη αθλητή, που θα βοηθήσει την κρητική ομάδα να παλέψει με καλύτερες προϋποθέσεις για το στόχο, της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία.

Απέκτησε τον 23χρονο (24/6/2000) κεντρικό Μιχάλη Καγιαλή (2.00), ο οποίος θα βοηθήσει τον ΟΦΗ στις μάχες πάνω στο φιλέ.

Ο νέος παίκτης του ΟΦΗ, βρίσκεται εδώ και 15 μέρες στο Ηράκλειο και δουλεύει με τη νέα του ομάδα, περιμένοντας να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί.

Ο Καγιαλής, είχε συμφωνήσει στην αρχή της σεζόν με τον Κέρκη Σάμου, όμως η αποβολή της ομάδας, απο το πρωτάθλημα της Pre League, τον έφερε ελεύθερο και έτσι συμφώνησε με τον ΟΦΗ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ αγωνίστηκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε Αμερικάνικα κολέγια όπου σπούδαζε οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα αγωνίστηκε στο Simpson University (Καλιφόρνια) και στο Ottawa University ΟUAZ (Αριζόνα), με πολύ καλές επιδόσεις.

Ο 23χρονος κεντρικός προέρχεται απο τις υποδομές του Ολυμπιακού (εφηβικό), ενώ υπήρξε βασικός μέλος, της Εθνικής Εφήβων. Εχει αγωνιστεί ακόμη στην Δραπετσώνα (Α2).

Στις πρώτες του δηλώσεις, στο ofivolleyball.gr ο Μιχάλης Καγιαλής, ανέφερε ότι “είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΟΦΗ. Βρήκα μια ομάδα υψηλού επιπέδου και ευελπιστώ να τη βοηθήσω και εγώ, να πετύχει τους στόχους της. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές, απο το κλίμα και τους νέους μου συμπαίκτες. Η ομάδα είναι αήττητη κα εκείνο που θέλουμε όλοι είναι να συνεχίσουμε έτσι. Εύχομαι να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει την άνοδο. Δεν σας κρύβω ότι είναι και για μένα ένα κίνητρο να μπορέσω να παίξω στη μεγάλη κατηγορία”.

O Mιχάλης Καγιαλής θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο 25.

“Μιχάλη, καλώς ήρθες, στην οικογένεια του ΟΦΗ μας!” αναφέρει η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΟΦΗ, για το νέο παίκτη της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook