Με μια φανέλα του Γιάννη Ρουμελιωτάκη πανηγύρισαν οι παίκτες του ΟΦΗ τη νίκη στη Φλώρινα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με μια φανέλα του Γιάννη Ρουμελιωτάκη πανηγύρισαν οι παίκτες του ΟΦΗ, στα αποδυτήρια της Φλώρινας, τη νέα μεγάλη νίκη-θρίλερ με 3-2 σετ (26-28, 33-31, 15-25, 25-21, 19-21), που κρατάει τον “όμιλο” στην πρώτη θέση και αήττητο στην Pre League με 6Χ6.

Ο αρχηγός του ΟΦΗ, που υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, ήταν ο μεγάλος “απών” απο το ντέρμπι στη Φλώρινα και οι συμπαίκτες του, μετά το παιχνίδι, του αφιέρωσαν τη σπουδαία νίκη.

Ο πρόεδρος Γιάννης Δανδάλης, ο Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Ζλατιλίδης, ο προπονητής Νίκος Αντωνιάδης, όλο το staff της ομάδας και οι παίκτες, έγιναν ένα κουβάρι στα αποδυτήρια, για την “απόδραση” του ΟΦΗ, απο τη χιονισμένη Φλώρινα, μέσα σε δύσκολες συνθήκες και ένα ταξίδι πραγματική  “οδύσσεια” για τον ΟΦΗ, που είχε όμως τελικά αίσιο τέλος.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αντωνιάδης, περιέγραψε μιλώντας στο ofivolleyball.gr τις δύσκολες συνθήκες, που αντιμετώπισε η αποστολή:

“Είχαμε πολύ μεγάλη ταλαιπωρία. Φύγαμε απο το αεροδρόμιο Ηρακλείου 10 η ώρα την Παρασκευή το βράδυ και φτάσαμε στη Φλώρινα 6 το πρωί. Οι παίκτες αν και πήγαμε στο ξενοδοχείο ήταν δύσκολο για αυτούς να κοιμηθούν απο την υπερένταση, καθώς ταξιδεύαμε όλη νύχτα, με την ακύρωση της πτήσης, λόγω της κακοκαιρίας. Ημασταν 4 ώρες στο αεροπλάνο και άλλες τρείς στο δρόμο.

Τα παιδιά μου είπαν πριν το παιχνίδι, ότι ήταν πολύ κουρασμένοι αλλά τους ζήτησα να σφίξουν τα δόντια και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Σε αυτές τις συνθήκες μετράει μόνο το αποτέλεσμα και το πήραμε.

Ευχαριστώ τους παίκτες για την προσπάθεια τους, για να κρατήσουμε το αήττητο και να μείνουμε πρώτοι”.

Για το παιχνίδι, στη Φλώρινα, ο προπονητής του ΟΦΗ,  ανέφερε ότι “παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα, που δεν θα περάσουν εύκολα αρκετές ομάδες. Παίξαμε με μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και κερδίσαμε. Τελειώνουμε πρώτοι αυτό το κομμάτι του πρωταθλήματος, που είχαμε μόνο νίκες, αλλά με πολλές ατυχίες με τραυματισμούς και απουσίες. Τώρα θα ξεκουραστούμε, θα ενισχυθούμε με την προσθήκη και του Καγιαλή, που έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook