Σε μπαράζ με την ΓΕΗ διεκδικούν τον τίτλο η ομάδα νεανίδων του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στον τελικό για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος Κρήτης, προκρίθηκαν οι Νεάνιδες του ΟΦΗ, μετά την δεύτερη νίκη τους, επί του Κύδωνα στα Χανιά με 3-0 σετ (18-25, 16-25, 23-25).

Στους τελικούς, που θα γίνουν την Παρασκευή (22/12, 9μμ κλειστό ΒΑΚ) και το Σάββατο (23/12, 7μμ κλειστό Λιντο), τα κορίτσια του ΟΦΗ θα αντιμετωπίσουν την ΓΕΗ και θέλουν να κατακτήσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο.

Να σημειωθεί ότι τα κορίτσια του ΟΦΗ, πηγαίνουν αήττητες στους τελικούς με 12Χ12!

Ωστόσο, τα κορίτσια του ΟΦΗ θα χρειαστεί να δώσουν ένα μπαράζ αγώνων, καθώς εκτός απο τους δυο τελικούς με τη ΓΕΗ, υπάρχει και το παιχνίδι των γυναικών του ΟΦΗ, για το πρωτάθλημα της Α2, με τον Απόλλωνα Πάτρας, που θα γίνει το Σάββατο στις 2μμ στο κλειστό του ΒΑΚ.

Ετσι, σε 24 ώρες (!) κάποια κορίτσια του ΟΦΗ, που συμμετέχουν στην ομάδα Νεανίδων και αυτή των γυναικών, θα χρειαστεί να δώσουν τρία παιχνίδια!

Δυο για τους τελικούς των Νεανίδων και ένα για τις γυναίκες στην Α2!

Σε αυτά να προστεθεί, η ταλαιπωρία και η κούραση απο το τελευταίο παιχνίδι στην Αθήνα με την Αγία Παρασκευή, όπου η αποστολή λόγω απαγορευτικού στα πλοία, επέστρεψε ξημερώματα Δευτέρας, στο Ηράκλειο.

Ενώ, μετά το βραδινό παιχνίδι με τον Κύδωνα στα Χανιά (δεύτερος ημιτελικός Νεανίδων), την Τετάρτη, η αποστολή επέστρεψε στο Ηράκλειο, στις 2 το πρωί, της Πέμπτης.

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Προύφας, προσπαθεί να διαχειριστεί τα συνεχόμενα αυτά παιχνίδια, έχοντας κατα νου πρωτίστως, την υγεία των αθλητριών!

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Προύφας, τονίζει για όλο αυτό, που συμβαίνει ότι “θα προσπαθήσουμε με το βάθος και την ποιότητα που έχουμε να διαχειριστούμε τα συνεχή παιχνίδια. Παρά την κούραση, έχω εμπιστοσύνη στα κορίτσια. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στίχους μας και μετά να ξεκουραστούμε στις γιορτές”.

Τα σετ: 18-25, 16-25, 23-25.

ΟΦΗ (Νίκος Προύφας): Καλουτσάκη, Πρινιωτάκη, Φανιουδάκη Ν., Μπελενιώτη, Ζλατιλίδου, Βυνιχάκη, Πιτσούλη, Αραμπατζή, Βεργετάκη, Προύφα, Τζώρτα, Ματαλλιωτάκη, Φανιουδάκη Ε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook