Επισκέφτηκε τον ξενώνα της “Ηλιαχτίδας” η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η συγκίνηση, αλλά και ο θαυμασμός για τη δύναμη ψυχής παιδιών, γονέων, αλλά και στελεχών και εργαζομένων, της “Ηλιαχτίδας”, ξεχείλισε στην επίσκεψη αντιπροσωπείας της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, συνοδευόμενος απο στελέχη και αθλητές της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, επισκέφθηκαν τον ξενώνα φιλοξενίας της “Ηλιαχτίδας” που βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) και μοίρασαν είδη πρώτης ανάγκης, παιχνίδια και αναμνηστικά του ΟΦΗ, απο την μπουτίκ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Η πρόεδρος της “Ηλιαχτίδας” Μαρία Ευστρατίου και η ταμίας Δημοκρατία Τζιράκη, ξενάγησαν την αντιπροσωπεία του ΟΦΗ, στο χώρο που φιλοξενούνται οι γονείς των παιδιών που νοσηλεύονται και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, για το σπουδαίο έργο της “Ηλιαχτίδας” και τις μεγάλες ανάγκες της.

Ο Γιάννης Δανδάλης έδωσε συγχαρητήρια στην πρόεδρο της “Ηλιαχτίδας” κ. Ευστρατίου και τους συνεργάτες της, για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και αναφέρθηκε στην ανάγκη όλοι μας, όσο και όπως μπορεί ο καθ’ ένας, να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια.

Η επίσκεψη έκλεισε με ευχές και χρόνια πολλά για την Πρωτοχρονιά.

Στην αντιπροσωπεία της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, στην “Ηλιαχτίδα” συμμετείχαν εκτός απο τον πρόεδρο Γιάννη Δανδάλη, ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος βόλει του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης, η υπεύθυνη ανάπτυξης Μαρία Παπαδάκη και οι αθλητές Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Φάνης Ρουσσόπουλος, Γρηγόρης Μπαρτνακτζιάν και Μιχάλης Καγιαλής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook