Πρωτοχρονιά με τις Εθνικές ομάδες θα κάνουν οι διεθνείς του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πρωτοχρονιά με τις Εθνικές ομάδες, θα κάνουν οι “διεθνείς” της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ, που έχουν ήδη ενταχθεί στις αποστολές των εθνικών συγκροτημάτων.

Συγκεκριμένα, η 15χρονη (1μ85 ακραία) Εύη Πρινιωτάκη και η 16χρονη (1μ77 κεντρικός) Εμμανουέλα Πιτσούλη, μετέχουν στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας U18 Women που θα λάβει μέρος στους αγώνες του 1ου γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος UU20 Women/Zonal ΒVA, (Βαλκανικό πρωτάθλημα) που θα γίνει στην Άγκυρα της Τουρκίας, απο τις 23-27 Ιανουαρίου.

Η προετοιμασία της Εθνικής U18, γίνεται στους  Μολάους Λακωνίας  από 26 Δεκεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου 2024.

Ακόμη,  η 14χρονη ακραία (1μ77) Κωνσταντίνα Παπαδάκη, συμμετέχει  στην προετοιμασία της Εθνικής U17 στο Μουζάκι Θεσσαλίας, απο τις 26/12-5/1.

Ενώ, ο 13χρονος ακραίος  (1μ80) Γιάννης Γωνιωτάκης, συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας U17 αγοριών, που γίνεται την Πάτρα απο τις 26/12-5/1.

Σε ότι αφορά την προετοιμασία Ανδρών και Γυναικών του ΟΦΗ, αντίστοιχα στα πρωταθλήματα της Pre League Ανδρών  και της Α2 Γυναικών, οι επόμενες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, μετατίθενται για το…νέο έτος.

Στις 6/1 οι άνδρες υποδέχονται στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου τον ΑΟ Αιγιαλέων για την 8η αγωνιστική, με στόχο να συνεχίσουν το αήττητο στην κατηγορία.

Ενώ τα κορίτσια του ΟΦΗ, στις 6/1 αγωνίζονται στην Αθήνα με τη Δάφνη, για την 11η αγωνιστική και θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία στην Α2 γυναικών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook