Καγιαλής: “Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, ετοιμάζεται για το πρώτο της παιχνίδι στο 2024, υποδεχόμενη, τον ΑΟ Αιγιαλέων, το Σάββατο 6/1, 4μμ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Νέο πρόσωπο της ομάδας, θα είναι ο 23χρονος κεντρικός (2μμ) Μιχάλης Καγιαλής, ο οποίος αποτελεί ουσιαστικά νέα μεταγραφή του ΟΦΗ.

Ο νεαρός κεντρικός, αν και βρίσκεται δυο μήνες στο Ηράκλειο για προπονήσεις με τον ΟΦΗ, έχει απο εδώ και στο εξής δικαίωμα συμμετοχής.

Όπως τονίζει ο ίδιος με δηλώσεις του, στην επίσημη σελίδα της ομάδας, ofivolleyball.gr “είμαι ενθουσιασμένος που ήρθε η ώρα να αγωνιστώ. Δυο μήνες προπονήσεις με την ομάδα, νιώθω σαν θηρίο στο κλουβί. Το σημαντικό είναι ότι έχω ενταχθεί και προσαρμοστεί στην ομάδα και τους νέους μου συμπαίκτες και είμαι έτοιμος να βοηθήσω”.

Για το παιχνίδι με τον ΑΟ Αιγιαλέων ο Μιχάλης Καγιαλής, τονίζει ότι “παίζουμε με μια καλή ομάδα που και αυτή πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Pre League. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας, είμαστε αήττητοι και θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας, με στόχο την πρώτη θέση, στο τέλος της σεζόν”.

Ο Καγιαλής αναφέρθηκε και στους φιλάθλους του ΟΦΗ. Οπως είπε “στα προηγούμενα παιχνίδια η βοήθεια τους ήταν σημαντική και δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα. Τους θέλουμε κοντά μας και το Σάββατο για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια ακόμη νίκη”, ανέφερε.

O Mιχάλης Καγιαλής, θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο 25.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, σε Αμερικάνικα κολέγια όπου σπούδαζε οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα αγωνίστηκε στο Simpson University (Καλιφόρνια) και στο Ottawa University ΟUAZ (Αριζόνα), με πολύ καλές επιδόσεις.

Ο 23χρονος κεντρικός, προέρχεται απο τις υποδομές του Ολυμπιακού (εφηβικό), ενώ υπήρξε βασικός μέλος, της Εθνικής Εφήβων. Εχει αγωνιστεί ακόμη στην Δραπετσώνα (Α2).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook