Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου το ΟΦΗ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Την Τετάρτη 24/1 στις 8.30 το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, θα γίνει το παιχνίδι ΟΦΗ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την 10η αγωνιστική της Pre League Ανδρών.

Το παιχνίδι, είχε οριστεί για τις 4μμ, αλλά θα γίνει λίγες ώρες αργότερα, μετά απο αίτημα της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, λόγω της πτήσης τους, για την άφιξη τους στο Ηράκλειο (φτάνουν νωρίς το απόγευμα), που έγινε δεκτό απο πλευράς ΟΦΗ.

Ετσι, η αναμέτρηση θα γίνει οριστικά στις 8.30μμ στο κλειστό του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Η ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΟΦΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ (ΤΑΑ ΟΦΗ), με ανακοίνωση της ευχαριστεί τον Αντισυνταγματάρχη Αναστάση Παπαγεωργίου (Διοικητή 545-5ης Αερομεταφερόμενης Μεραρχίας, ΣΕΑΠ), για τις διευκολύνσεις που παρέχει στον αθλητή του συλλόγου Νίκο Γκόνα, ώστε εκείνος να μπορεί να παρακολουθεί απρόσκοπτα, τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, που αγωνίζεται στην Pre League Ανδρών.

Ακόμη, ευχαριστεί τον Αντισυνταγματάρχη Μιχάλη Στεφανάκη (Διοικητή στρατιωτικής Μονάδας 699 ΠΑΠ ,Τυμπακι), για τις διευκολύνσεις που παρείχε στον αθλητή , στο διάστημα που υπηρέτησε στην συγκεκριμένη μονάδα.

Με επιστολή που έστειλε το τμήμα βόλεϊ του ΟΦΗ και στους δυο διοικητές, τους ευχαριστεί για την κατανόηση και την συμπαράσταση, στην προσπάθεια της ομάδας του ΟΦΗ, στην Pre League Ανδρών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook