Αντωνιάδης: “Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα κρίνει πολλά”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

“Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα κρίνει πολλά για τη μάχη της ανόδου. Παίζουμε μια πολύ καλή ομάδα αλλά πάμε να κερδίσουμε γιατί ο στόχος μας παραμένει η πρώτη θέση και η απευθείας άνοδος στην Volley League”, τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αντωνιάδης, για την αναμέτρηση του Σαββάτου (27/1, 3:00μμ) στην Αθήνα, για την 11η αγωνιστική της Pre League Ανδρών.

Στον πρώτο γύρο, ο ΟΦΗ είχε ματς μπολ για να κερδίσει με 3-0 αλλά τελικά κέρδισε με 3-2 τον Πανιώνιο, χάνοντας ένα πόντο. “Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα και έχει ενισχυθεί με ένα ακόμη ξένο ακραίο. Ξέρουμε τι θέλουμε απο το παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι η πρώτη θέση και πρέπει να κερδίσουμε. Με τον Φλοίσβο δεν κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά όταν παίζουμε πλήρεις, τα πράγματα είναι διαφορετικά”, τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ που αναφέρεται και στην επιστροφή του Γιάννη Ρουμελιωτάκη, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και έδειξε να ξεπερνάει τον τραυματισμό του.

“Είναι πολύ σημαντικό για μας, ότι επέστρεψε ο αρχηγός. Χαιρόμαστε που θα τον έχουμε μαζί μας σε αυτό το παιχνίδι” αναφέρθηκε στην εποιστροφή του Ρουμελιωτάκη για να συνεχίσει: “Χρειαζόμασταν ένα εύκολο απόγευμα. Ο Εθνικός ήρθε με ελλείψεις. Δοκιμάσαμε κάποια σχήματα και βάλαμε κάποια παραπάνω επιθετικά στοιχεία”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook