Σπουδαία στιγμή, για τα κορίτσια του ΟΦΗ, Εύη Πρινιωτάκη και Εμμανουέλα Πιτσούλη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πριν την έναρξη του αγώνα ΟΦΗ-Ηρακλής Κηφισιάς, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, για την Α2 βόλεϊ γυναικών, τα κορίτσια του ΟΦΗ, έλαβαν απο την Ομοσπονδία βόλεϊ (ΕΟΠΕ), τα μετάλλια τους, για την κατάκτηση της τρίτης θέσης με την Εθνική U18 στα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που έγιναν στην Άγκυρα της Τουρκίας.

Την απονομή των μεταλλίων, στα κορίτσια του ΟΦΗ, έκανε μέσα σε χειροκροτήματα απο συμπαίκτριες, αντιπάλους και φιλάθλους, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚ, Ανδρέας Γιαννόπουλος.

Αναφερόμενος στα δυο κορίτσια του ΟΦΗ, που αγωνίστηκαν με την Εθνική ομάδα, στα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού, αλλά και στη δουλειά που γίνεται στις υποδομές του ΟΦΗ, ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Προύφας, ανέφερε ότι “η Εύη και η Εμμανουέλα, είναι κορίτσια με πολύ ταλέντο, που έχουν δουλέψει και δουλεύουν πολύ και αυτό ήταν σίγουρο ότι θα εξαργυρωθεί. Ευελπιστώ ότι σε μερικά χρόνια, θα τις δούμε σε μεγάλες κατηγορίες και φυσικά στην Εθνική γυναικών. Αυτή θα είναι η χαρά μας. Να τις απολαύσουμε σε υψηλό επίπεδο. Εκτός απο αυτά τα δυο κορίτσια, έχουμε μια ακόμη αθλήτρια στην Εθνική ομάδα την Κωνσταντίνα Παπαδάκη, που είναι στην Εθνική U17 και είναι 14 ετών. Σύντομα, θα τη δούμε και αυτή στο ίδιο επίπεδο. Εχουμε και άλλα κορίτσια. Στο προηγούμενο παιχνίδι χρησιμοποιήσαμε βασική πασαδόρο, την 14χρονη Σαβίνα Τζόρτα απο τις παγκορασίδες μας. Εχουμε ταλέντα και αυτό είναι το σχέδιο μας στον ΟΦΗ και θα το ακολουθήσουμε πιστά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook