Αντωνιάδης: “Δυστυχώς το ρεπό δεν μας έκανε καλό”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΟΦΗ, Νίκου Αντωνιάδη, αλλά και εκείνου του Άρη, Άκη Χατζηαντωνίου μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΒΑΚ

Ο τεχνικός του ΟΦΗ Νίκος Αντωνιάδης, ανέφερε μετά το παιχνίδι ότι  “δυστυχώς το ρεπό δεν μας έκανε καλό. Είχαμε την ευκαιρία στο ται-μπτέικ να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν το κάναμε. Δεν τελειώσαμε κάποιες μπάλες και το πληρώσαμε. Είναι η πρώτη ήττα στην έδρα μας, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Εχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μέσα στον Ηρακλή και πρέπει να κερδίσουμε. Συγχαρητήρια στον Αρη, είναι πολύ βελτιωμένος σα ομάδα, με το νέο του προπονητή”.

Ο  τεχνικός του Αρη, Ακης Χατζηαντωνίου, με τη σειρά του, ανέφερε ότι “κάναμε μια νίκη και τίποτε άλλο. Οταν ήρθα τον Δεκέμβριο η ομάδα ήταν στην 6η θέση. Τα παιδιά κάνουν μια μεγάλη προσπάθεια. Θέλουμε να ξαναφέρουμε το μέταλλο του νικητή στην ιστορική ομάδα του Αρη. Βήμα-βήμα θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Ακόμα ψαχνόμαστε. Είμαστε σε ένα μεγάλο σύλλογο. Πάιζαμε με μια ομάδα που έχει χτιστεί να πρωταγωνιστήσει με ένα πολύ αγαπητό πρόεδρο που δίνει και την ψυχή του και μια ομάδα με οργάνωση και καλούς παίκτες. Τελείωσε αυτό το παιχνίδι και βλέπουμε τη συνέχεια”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook