Προβληματισμός για την ήττα από τον Άρη – Στροφή στον Ηρακλή

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, που θα γίνει το Σάββατο (24/2, 4.30μμ) στο Κατσάνειο, στρέφει την προσοχή του ο ΟΦΗ, μετά την ήττα-σοκ στο ται-μπρέικ (2-3) απο τον Αρη, στο κλειστό του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Ο τρόπος που έχασε ο ΟΦΗ, ο οποίος ήταν μπροστά με 11-5 στο ται-μπρέικ και το έχασε 13-15, αλλά και η γενική εικόνα της ομάδας, στο παιχνίδι, που δεν ήταν αυτή που έπρεπε, αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης, του Γενικού Αρχηγού της ομάδας, Δημήτρη Ζλατιλίδη, με τους παίκτες, αλλά και τον προπονητή Νίκο Αντωνιάδη, καθώς η ήττα αυτή, έχει κόστος για τον ΟΦΗ, στην προσπάθεια που κάνει για την επιστροφή του, στην Volley League.

Ο ΟΦΗ έχασε έδαφος, για την πρώτη θέση, ωστόσο, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη, για την μάχη της ανόδου.

Το προσεχές παιχνίδι με τον Ηρακλή, είναι σίγουρα κομβικό για τη συνέχεια, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που επίσης, είναι διεκδικήτρια και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στον ΟΦΗ.

“Θα προσπαθήσουμε με τον Ηρακλή, να ρεφάρουμε την ήττα απο τον Αρη. Παίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αλλά θα πάμε για να παλέψουμε, όπως σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, για να πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει. Δεν έχουμε ξεφύγει απο το στόχο, αλλά σίγουρα το παιχνίδι με τον Ηρακλή, είναι πολύ σημαντικό” ανέφερε ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αντωνιάδης.

Με 27 βαθμούς, ο ΟΦΗ είναι στην δεύτερη θέση της Pre League, ενώ ο Ηρακλής με 21β στην 5η.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook