Αντωνιάδης: “Είδαν όλοι τι έγινε με τους διαιτητές – Να γίνουν 12 οι ομάδες της Volley League”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Εκνευρισμένος απο τους διαιτητές Βασιλειάδη και Μούζουλα, για τις υποδείξεις τους, στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, εμφανίστηκε ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αντωνιάδης, παρά τη νίκη του ΟΦΗ με 3-2 σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι  στο “Κατσάνειο” με κόκκινες κάρτες και πολλά παράπονα απο τους παίκτες του ΟΦΗ.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ευχήθηκε, οι ομάδες της Volley League, να γίνουν 12 τη νέα σεζόν και να έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ιστορικές ομάδες, που κάνουν αξιόλογη προσπάθεια όπως είπε.

Για την διαιτησία, ο τεχνικός του ΟΦΗ, ανέφερε πως “έγιναν διαιτητικά λάθη. Θα ξεχάσουμε και τα λίγα που ξέρουμε. Μίλησα με τον διαιτητή. Είδαν όλοι τι έγινε. Θα δω το VIDEO και θα τοποθετηθούμε επίσημα σαν ομάδα για αυτά που έγιναν”.

Για το παιχνίδι, ο Νίκος Αντωνιάδης, ανέφερε πως “ήμασταν καλύτερη ομάδα και το πήραμε. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν και πήραμε τη νίκη. Ερχόμασταν απο μια κακή ήττα απο τον Αρη. Ξέραμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Ηρακλή. Εμείς κυνηγάμε ακόμη την πρώτη θέση”.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, ευχήθηκε “να γίνουν 12 οι ομάδες στην παραπάνω κατηγορία. Να ανέβουν ιστοριές ομάδες και να γίνει πιο ελκυστικό το άθλημα. Υπάρχουν ομάδες όπως ο ΟΦΗ, ο Πανιώνιος, ο Ηρακλής, ο Αρης, που για μένα πρέπει να βρίσκονται στην Volley League, για να ανέβει ο ανταγωνισμός. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook