Με 11 αθλήτριες του ΟΦΗ το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου αναδείχθηκε πρωταθλητής Κρήτης

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Με 11 αθλήτριες (!) της ομάδας γυναικών του ΟΦΗ που αγωνίζεται στην Α2 βόλεϊ, στην σύνθεση του και προπονητή το Νίκο Αντωνιάδη (κόουτς της ανδρικής ομάδας του ΟΦΗ που αγωνίζεται στην Pre League Ανδρών) το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου (Μεσαμπελιές), αναδείχθηκε πρωταθλητής Κρήτης, κερδίζοντας στα Χανιά το Γενικό Λύκειο Ακρωτηρίου με 2-0 σετ (5-25, 15-25).

Πλέον τα κορίτσια ταξιδεύουν στην Αθήνα, την επόμενη εβδομάδα με στόχο να συνεχίσουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, με στόχο τη διάκριση, καθώς οι δυνατότητες τους είναι πραγματικά πολύ μεγάλες.

Οι αθλήτριες του ΟΦΗ που αγωνίζονται στο 11ο ΓΕΛ είναι οι Πρινιωτάκη, Βεργετάκη, Βυνιχάκη, Μπελενιώτη, Ζλατιλιδου, Καλουτσάκη, Αραμπατζή, Πιτσούλη, Χανιωτάκη, Ντουράκη, Βλαχάκη.

Ενώ το ρόστερ της ομάδας μετέχουν και οι Αντιφυλιώτη (ΓΕΗ), Σφακιανάκη, Νικολάου, Φραγκιαδάκη (Πήγασος).

Συνεργάτης, του Νίκου Αντωνιάδη στην τεχνική ηγεσία είναι ο Κώστας Ανδριαδάκης, προπονητής που επίσης εργάζεται στα αναπτυξιακά τμήματα βόλεϊ του ΟΦΗ.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ βόλεϊ με ανακοίνωση του, συγχαίρει όλα τα κορίτσια της ομάδας για την επιτυχία τους και τους εύχεται να πανηγυρίσουν και τον Πανελλήνιο τίτλο!

Δείτε φωτογραφίες απο τα πανηγύρια στα Χανιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κρήτης απο το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook