Πάνε για την κούπα στο σχολικό τα κορίτσια του ΟΦΗ με το 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος, στο σχολικό πρωτάθλημα, θα διεκδικήσουν τα 11 κορίτσια του ΟΦΗ, που μετέχουν στην ομάδα του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου (Μεσαμπελιές), που κατέκτησε το πρωτάθλημα Κρήτης.

Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, που έγινε στο κλειστό του Ρέντη στην Αθήνα, κέρδισαν το 4ο ΓΕΛ Λάρισας με 2-1 σετ (20-25, 25-20, 18-8), αλλά και το 11ο ΓΕΛ Πάτρας με 2-0 (25-8, 25-11) και προκρίθηκαν πανηγυρικά στο Φάιναλ-Φορ, που θα γίνει στην Κύπρο 27 και 28 Μαρτίου.

Εκεί θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι με την πρόκριση τους στο Φάιναλ-Φορ τα κορίτσια του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου, εξασφάλισαν μόρια για πανεπιστημιακές σχολές.

Να σημειωθεί ότι ο πρωταθλητής Ελλάδος, θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Οι 11 αθλήτριες του ΟΦΗ, που αγωνίζονται στο 11ο ΓΕΛ είναι οι Πρινιωτάκη, Βεργετάκη, Βυνιχάκη, Μπελενιώτη, Ζλατιλιδου, Καλουτσάκη, Αραμπατζή, Πιτσούλη, Χανιωτάκη, Ντουράκη, Βλαχάκη.

Ενώ το ρόστερ του 11ου ΓΕΛ μετέχουν ακόμη οι Αντιφυλιώτη (ΓΕΗ), Σφακιανάκη, Νικολάου, Φραγκιαδάκη (Πήγασος).

Προπονητής του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου, είναι ο Νίκος Αντωνιάδης (κόουτς της ανδρικής ομάδας του ΟΦΗ που αγωνίζεται στην Pre League Ανδρών).

Συνεργάτης, του Νίκου Αντωνιάδη στην τεχνική ηγεσία είναι ο Κώστας Ανδριαδάκης, προπονητής που επίσης εργάζεται στα αναπτυξιακά τμήματα βόλεϊ του ΟΦΗ.

Το ΤΑΑ ΟΦΗ βόλει, με ανακοίνωση του, συγχαίρει τα κορίτσια για την μεγάλη τους επιτυχία και τους εύχεται να πάρουν το πρωτάθλημα Ελλάδος!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook