Κρήτη

Gentikoule.gr / 21/01 10:13

Στον ανακριτή ο 51χρονος δράστης της δολοφονίας στις Μοίρες

Κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας, πέρασε το κατώφλι του Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για την εν ψυχρώ δολοφονία του Κωστή Χατζάκη που σημειώθηκε την προηγούμενη Τετάρτη στις Μοίρες, ο 51χρονος δράστης, εισερχόμενος από την πλαϊνή πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ασφαλείας. 

Μανώλης Θέμελης / 21/01 08:08

Mε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σήμερα στον ανακριτή

Ο 51χρονος το βράδυ της περασμένης Τετάρτης αναζητώντας την πρώην σύζυγό του σε σπίτι που της νοίκιαζε ο άτυχος 79χρονος έπεσε νεκρός έπειτα από πυροβολισμό με αποτέλεσμα και τον τραυματισμό της συζύγου του ηλικιωμένου.

Μανώλης Θέμελης / 17/01 08:15

Η κοινωνική ασφάλιση θα είναι στο επίκεντρο

Το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ συγκάλεσε για σήμερα, 17 Ιανουαρίου, σύσκεψη των Συλλόγων Εργαζομένων στους τομείς της Υγείας και της Πρόνοιας, στα γραφεία του.

Gentikoule.gr / 16/01 09:15

Συνελήφθη ο δράστης του φονικού στις Μοίρες!

Συνελήφθη ο 50χρονος δράστης που σε κατάσταση μέθης χθες το βράδυ σε σπίτι στις Μοίρες, άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας θανάσιμα τον 78χρονο σπιτονοικοκύρη και την σύζυγο του άτυχου ηλικιωμένου.

Μανώλης Θέμελης / 16/01 08:15

Συνάντηση στην ΕΑΣΗ με θέμα τις αποζημιώσεις των ελαιοπαραγωγών

Έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Ηρακλείου, του Συνδέσμου Αμπελουργών Κρήτης, και των Αποσταγματοποιών, με σκοπό να αναζητήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα διεκδικήσουν τις αποζημιώσεις που υποσχέθηκε πως θα δώσει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με την κάθοδο του υπουργού Μάκη Βορίδη.

Μανώλης Θέμελης / 15/01 08:15

Ειδικό αναβατόριο για ΑμΕΑ στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου

Μέχρι τώρα η προσβασιμότητα για τα ΑμΕΑ, δεν υπήρχε, με τους ανθρώπους αυτούς προκειμένου να ανέβουν στον όροφο και να εξυπηρετηθούν, να πρέπει να τους παίρνουν στα… χέρια τόσο οι συγγενείς όσο και οι φίλοι, όσο και κάποιος υπάλληλος από το Δικαστήριο.

Gentikoule.gr / 13/01 15:16

“Έρχεται στην Κρήτη επικίνδυνο φαινόμενο κακοκαιρίας”

Για αλλεπάλληλες βροχοπτώσεις που εγκυμονούν ακόμα και κινδύνους, καθώς τα ύψη βροχής θα είναι ιδιαίτερα υψηλά, σε σημείο να δημιουργηθούν ακόμα και προβλήματα στην Κρήτη, έκανε λόγο ο γνωστός Μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, στον Politica 89.8 και την Αντιγόνη Ανδρεάκη.