Σαρρής

Gentikoule.gr / 29/06 17:35

Θέλει πολύ δουλειά για να μεγαλώσει, αγωνιστικά, ο ΟΦΗ

Οκ, το βλέπουμε όλοι πως ο ΟΦΗ δεν έχει παρουσιάσει και την καλύτερη εικόνα στα play offs. Είναι μια πραγματικότητα και όχι δοξασίες αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο. Ίσως και η Ευρώπη ήρθε νωρίτερα από ότι περιμέναμε όλοι μας και αυτό δημιούργησε προσδοκίες. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 28/06 11:40

Το πρόβλημα του ΟΦΗ είναι επιθετικό

Μεσοβδόμαδα έγραφα πως αν λυνόταν μεσοεπιθετικά θα έπαιρνε το ματς. Δεν λύθηκε, δεν το πήρε. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 26/06 10:45

Ναι, πατέρα ήταν μεγάλη μέρα!

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του για την πρώτη παιδική ιστορία που άκουσε για τον ΟΦΗ και το πως το έζησε ένας έφηβος της δεκαετίας του ’60.

Gentikoule.gr / 25/06 19:16

Ο ΟΦΗ δεν θέλει καλή άμυνα το Σάββατο, αλλά αλάνθαστη επίθεση

Τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής του ΟΦΗ στα play offs αναδεικνύει την ανάγκη να μην εμφανιστεί σπάταλος ή τουλάχιστον να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα κάνει. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 21/06 03:43

Πρώτα θα τελειώσει την πίστα που παίζει και μετά θα πάει στην επόμενη

Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι μας, προκειμένου να μην χαλάσει η ψυχική ηρεμία μας πως ο ΟΦΗ θα πάει στην επόμενη πίστα μόλις τελειώσει αυτή που παίζει τώρα. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 18/06 13:13

Καλά μου, όμορφα παιδιά

Παρότι δεν θέλω να ασχολούμαι με όσα γράφουν στην Αθήνα, δυστυχώς οι εξελίξεις με υποχρεώνουν γιατί τα παιδιά δεν έχουν καταλάβει ακόμα το τι συμβαίνει στον ΟΦΗ. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 17/06 13:13

Αν τα ματς γίνονταν τον Μάρτη…

Αν δεν προέκυπτε η πανδημία του κορονοϊού και τα play offs γίνονταν τον Μάρτη θα μπορούσαμε να μιλάμε διαφορετικά. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 07/06 17:16

Περισσότερο από κάθε νίκη είναι σημαντικό να βγουν υγιή τα παιδιά

Ο ΟΦΗ έδειξε πως τον ενδιαφέρει περισσότερο η υγεία των παικτών. Και αυτό είναι το σημαντικότερο όλων για μια ομάδα που θέλει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπες. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 03/06 13:45

Όλοι οι κομπλεξικοί μαζί και ο ΟΦΗ χώρια

Ήρθε η ώρα να δούμε ξανά την ομάδα να κεντάει στο χορτάρι και ετοιμαζόμαστε για 10 παιχνίδια του ΟΦΗ που είναι και ο μοναδικός που δεν θα βγάλει τα κόμπλεξ του στο γήπεδο. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 29/05 20:08

Και όμως: Από τον Απρίλη πέρασαν ΟΛΕΣ οι προτάσεις του ΟΦΗ

Θέλουν, δεν θέλουν θα υπολογίζουν τον ΟΦΗ. Η χθεσινή έγκριση της πρότασης του ΟΦΗ για να γίνουν τα πλέι οφ παρουσία κόσμου αποτελεί ένα τρανό παράδειγμα για το πόσο πλέον μετράει η γνώμη του στην Λίγκα. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Gentikoule.gr / 18/05 19:58

Εάν ήθελαν το καλό του ποδοσφαίρου, θα έλεγαν ΟΛΟΙ “ναι” στον ΟΦΗ

Η πρόταση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ για 20% μέσα στο γήπεδο θα μπορούσε να λειτουργήσει και ως πιλότος. Αντιθέτως τα κοντόφθαλμα μυαλά της Λίγκας δεν την συζήτησαν καν. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.