Άδοξο τέλος στις συζητήσεις με Παπαβασιλείου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δεν θα προχωρήσει η πρόταση συνεργασίας, παρά τα όσα είχαν ανακοινωθεί από τον Ερασιτέχνη, ανάμεσα στον ΟΦΗ και το Νίκι Παπαβασιλείου καθώς δημιουργήθηκε θέμα με τις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Παρελθόν πριν γίνει παρόν και μέλλον αποτελεί η συνεργασία του Νίκι Παπαβασιλείου με τον Ερασιτέχνη για τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ. Ο Παπαβασιλείου στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη επικαλέστηκε πρόβλημα με τις τα γήπεδα στο “Βαρδινογιάννειο” ότι από την στιγμή που δεν υπάρχει επαρκής χώρος, δεν μπορεί να γίνει σωστή αξιοποίηση των ακαδημιών. Έτσι απέσυρε την πρόταση του επικαλούμενος το πρόβλημα των γηπέδων.

Βεβαίως εδώ δημιουργούνται ερωτηματικά σχετικά με αυτήν την αιτία αφού ούτως ή άλλως πρόκειται για χρονοβόρα έργα και που δεν θα γινόταν να βρεθεί λύση μέσα σε λίγες εβδομάδες πόσο δε μάλλον εντός του μήνα προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Και κάπου εδώ βρίσκονται εντελώς ξεκρέμαστα τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ από την στιγμή που δεν υπάρχει πλέον η συνεργασία με τον Γιάννη Κουτεντάκη. Μάλιστα τον τελευταίο μήνα οι ακαδημίες λειτουργούν με το μεράκι και την αυταπάρνηση των προπονητών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook