Τα έχει… 400 ο «Αναστό»!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε έναν σημαντικό αριθμό της προπονητικής του καριέρας φτάνει ο τεχνικός του ΟΦΗ που στο παιχνίδι με την Βέροια θα καθίσει για 400η φορά σε πάγκο ομάδας όπως ανακαλύπτει το Gentikoule!

Ότι καλύτερο, λοιπόν για το Νίκο Αναστόπουλο να συνδυάσει αυτό το σημαντικό ρεκόρ που θα σημειώσει το προσεχές Σάββατο με μια νίκη επί της Βέροιας που θα έχει πολλά και σημαντικά οφέλη για τον ΟΦΗ.

Μετά από 17 χρόνια προπονητικής καριέρας, ο 54χρονος τεχνικός του ΟΦΗ θα συμπληρώσει 400 παιχνίδια σε πάγκο ομάδας και αν μη τι άλλο το συγκεκριμένο ρεκόρ συνδυάζεται με την πιο πετυχημένη του θητεία ως προπονητής, βρισκόμενος στον πάγκο της ομάδας.

Ως προπονητής του ΟΦΗ, ο «Αναστό» έχει σπάσει τόσο προσωπικά ρεκόρ όσο και του ίδιου του συλλόγου καθώς είναι ο μόνος που άντεξε την «ηλεκτρική καρέκλα» στην μετά – Γκέραρντ εποχή. Ο «Αλενατόρε» έχει καθίσει στον πάγκο του ΟΦΗ σε 81 παιχνίδια έχοντας απολύτως θετικό συντελεστή. Συνολικά, μετράει 38 νίκες, 19 ισοπαλίες και 24 ήττες.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει «κοουτσάρει» 359 παιχνίδια πρωταθλήματος και 40 κυπέλλου. Η πρώτη ομάδα στην οποία δούλεψε ήταν ο Πανελευσινιακός και έκανε ντεμπούτο στις 3 Σεπτεμβρίου 1995 στην ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννενα με 3-0.

Μέχρι στιγμής έχει δουλέψει σε Πανελευσινιακό (2 φορές), Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννενα (5 φορές), Πανσερραϊκό, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Κέρκυρα, Άρη, Εθνικό Αστέρα, Ιωνικό, Καβάλα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook