«Πετάει στα σκουπίδια» το πρώτο ημίχρονο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ εμφάνισε και στα Γιάννενα τα συμπτώματα των κακών εμφανίσεων μέχρι το 45’ και χρειάζεται άμεση διόρθωση εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Για ακόμα μια φορά, ο ΟΦΗ δέχτηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ανατρέψει το σκορ και να υποστεί την ήττα από τους Ηπειρώτες. Φαινόμενο, σύνηθες στον ΟΦΗ που πάντα ανεβάζει στροφές στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας γκολ και παίρνοντας τις νίκες, ωστόσο και βάσει της ειδικής βαθμολογίας που υπάρχει, αποδεικνύεται πλήρως η αδυναμία του ΟΦΗ να μπορέσει να γίνει το αφεντικό του αγώνα από το πρώτο λεπτό.

Στην ειδική βαθμολογία των πρώτων 45 λεπτών, στα εκτός έδρας παιχνίδια, ο ΟΦΗ έχει συγκεντρώσει μόλις 4 βαθμούς (Πλατανιάς – ΟΦΗ 0-1, Άρης – ΟΦΗ 0-0) και βρίσκεται στην προτελευταία θέση, μπροστά μόνο από τον Άρη που έχει συγκεντρώσει μόλις 2 βαθμούς.

Αντιθέτως, στην ειδική βαθμολογία για το δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς. Το ίδιο ισχύει και στα εντός έδρας παιχνίδια όπου ο ΟΦΗ έχει συγκεντρώσει 8 βαθμούς στα πρώτα 45 λεπτά και 9 στο δεύτερο ημίχρονο. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook