Μουλάς: “Ο ΟΦΗ βγάζει υγεία”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο παίκτης της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ, Χρήστος Μουλάς, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την φετινή πορεία, την επόμενη μέρα του και τον κόσμο της ομάδας αλλά και το… RESΤART του.

Ο ΟΦΗ έκανε το RESΤART του φέτος και τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος της Γ εθνικής (2ος όμιλος) βρισκεται στην πρώτη εξάδα.

Ο παίκτης της Ηρακλειώτικης ομάδας, Χρήστος Μουλάς, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την φετινή πορεία, την επόμενη μέρα του και τον κόσμο της ομάδας αλλά και το… RESΤART του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε o Χρήστος Μουλάς στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την πορεία του ΟΦΗ φέτος

«Δεν έχει τελειώσει ακόμα το πρωτάθλημα για να κάνουμε οριστικό ταμείο. Πετύχαμε τον στόχο που έχουμε βάλει. Κοιτάμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Το αν θα είμαστε 5οι ή 6οι  εξαρτάται από συνδυασμό αποτελεσμάτων και όχι μόνο από μας. Σε  κάθε περίπτωση όσο ψηλότερα τόσο καλύτερα. Ειδικά στον δεύτερο γύορ έχουμε κάνει μια… ρελάνς με έξι νίκες έως τώρα, όσες είχαμε κάνει στον πρώτο γύρο. Είμαστε σε καλή φόρμα και έτσι θέλουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα”.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνκής (2ος όμιλος)

“Είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό. Κάνουμε μεγάλα ταξίδια και υπάρχουν ομάδες που μπορούν να σου κάνουν ζημιά. Υπάρχουν ματς με… παγίδες. Θεωρώ οτι ο Διαγόρας είναι δίκαια πρώτος αφού έχει μία πολύ δυνατή ομάδα. Είναι η καλύτερη ομάδα τοου ομίλου μας ενώ υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες χωρίς πάντως να έχουν κάτι το παραπάνω από μας. Η πορεία της ομάδας σε βάθος αγώνων καθορίζει και την τελική της κατάταξη. Όλα είναι σχετικά. Οι λεπτομέρειες κρίνουν ματς και εμείς χάσαμε πολλά ματς στον πόντο”.

Για το RESTART του ΟΦΗ

“Η ομάδα βγάζει υγεία. Δεν ξέρω αφού δεν το έχω ζήσει τι έγινε τα περασμένα χρόνια και τι λάθη “πληρώνουμε” αλλά τώρα είματε ένα. Διοίκηση, παίκτες,, προπονητκό τιμ και κόσμος. Δεν χρειάζονται υπερ αναλύσεις για το αν μία ομάδα πηγαίνει καλά. Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Το restart είναι πετυχημένο και είναι μία καλή βάση για την συνέχεια. Υπάρχει οργάνωση και καλή διάθεση από όλους. Και σκληρή δουλειά. Αναμένομενο είναι να πηγαίνουμε καλά. Όταν υπάρχουν ικανοί άνθρωπο στις κατάλληλες θέσεις τότε ολα έρχονται”.

Για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ

“Δεν είμαι ο καθ΄ύλην αρμόδιος να μιλήσω για το “αύριο”  του ΟΦΗ. Είναι καθαρά θέμα διοίκησης και το να θα γίνει το βήμα παραπάνω.. Ο ΟΦΗ πρέπει να έχει υψηλούς στόχους. Όλα όμως θέλουν χρήμα και ενέργεια. Στην ζωή πρέπει να κοιτάμε μπροστά και αισιόδοξα”.

Για τον προσωπικό του στόχο

“Είμαι ευχαριστημένος στον ΟΦΗ. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι μέσα από την ομάδα. Θέλω να δίνω σε κάθε ματς την “ψυχή” μου και οτι μπορώ. Το κατάφερα . Ακόμα δεν έχω σκεφτεί για το “αύριο” μου και αν θα είναι εδώ ή αλλο. Με νοιάζει να τελειώσει το πρωτάθλημα με το καλό και βλέπουμε. Θα ήταν εις βάρος της ομάδας μου να μπω σε αυτό το… τριπάκι τώρα. Μου αρέσει πάρα πολύ η Κρήτη και το Ηράκλειο και όσο περνάει ο καιρός γίνομαι όλο και πιο Κρητικός”.

Για την διακοπή του πρωταθλήματος

“Είναι μία διακοπή 21 μερών. Σίγουρα ξεκουραζόμαστε όσον αφορά τα ματς αλλά όχι αγωνιστικά αφού έχουμε καθημερινές προπονήσεις. Γενικά είχαμε αρκετά κενά διατήματα φέτος και μάθαμε να ζούμε με αυτά χωρίς να μας  επηρεάζουν. Θα παλέψουμε να νικήσουμε και την… απραξία”.

Για τις τέσσερις τελευυταίες αγωνιστκές

“Τα ματς με Σαντορίνη και Λοκρό θα καθορίσουν την θέση που θα πάρουμε. Είναι το “κλειδί” και πρέπει να τα κερδίσουμε. Μετά έχουμε δύο δύσκολα ματς με Διαγόρα και Κω αλλά σε όλα θέλουμε να είμαστε καλοί και στοχεύουμε στην νίκη”.

Για τον κόσμο ου ΟΦΗ

“Ο κόσμος έρχεται στο ΒΑΚ. Στην αρχή ήταν περισσότερος αλλά μας στηρίζει σταθερά. Μας βοηθάνε και μας δίνουν χαρά και δύναμη. Παλεύομαι να τους φέρουμε μαζικά στο ΒΑΚ. Έχει απογοητευτεία και είναι πιο ποδοσφαιρικοί. Θα δίνουμε τα πάντα σε όλα τα ματς και από την αρ΄χη οτι του είπαμε το κάναμε και δεν θα τους προδώσουμε ποτέ”.

Για Ρέθυμνο, “Ηράκλειο” και Εργοτέλη

“Το Ρέθυμνο βγήκε 6ο και έχει μία πολύ καλή ομάδα με ωραίο στιλ. Παίζει επιθετικά και γρήγορα. Το “Ηράκλειο” θα δώσει “μάχες” στα πλεϊ άουτ για να μείνει στην Α2. Τώρα θα χρειαστεί… σκάκι. Θέλει τακτική. Ο Εργπτέλης έκανε υπέρ προσπάθεια στον δεύτερι γύρο. Του αξίζει συγχαρητήρια όπως και σε όλες τις Κρητικές ομάδες. Δεν έχω δει πολλά μας τους αλλά εύχομαι να πηγαίνουν όλες  καλά”.

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook